To jaz že par dni pišem, pa se mi nekateri smejijo. A od kolegu je sin, ki dela na ministrstvu za kmetijsko to že prešnji teden povedal, da se delajo komplet plani za fertik lockdown. Vojska na ulici, itd.mislim, da lahko začnemo odštevati do lockdowna, definitvno bomo za martinovo do novega leta v lockdownu...
![]()
Poklukar: Če bo zasedenih od 160 do 180 intenzivnih postelj, bom vladi predlagal vsaj delno zaprtje
Minister Poklukar bo, če bo na intenzivnih oddelkih zasedenih od 160 do 180 postelj, predlagal vsaj delno zaprtje družbe, napovedal je tudi samotestiranje za učence, dijake in študente dvakrat na teden, za delavce pa na vsakih 48 ur.www.rtvslo.si
Lokale, fitnese, itd. vse tiste zadeve ki so pomembne za mentalno in fizično zdravje ljudi. V pisarne bodo še vedno priporočali hoditi.Kaj bodo zapirali ?
A to je tvoj strokovni odgovor na postavljeno vprašanje? Sem mislil, da zmoreš več.Od kdaj je pa Avstrija nebalkanska?![]()
Jp, to je to, več ne gre. Se ti iskreno opravičujem.A to je tvoj strokovni odgovor na postavljeno vprašanje? Sem mislil, da zmoreš več.
Naštete lokacije so torej dokazano masovna žarišča ? Tako kot so bile lani šole ?Lokale, fitnese, itd. vse tiste zadeve ki so pomembne za mentalno in fizično zdravje ljudi. V pisarne bodo še vedno priporočali hoditi.
Zato ker to zapirajo ne zato ker bi res pomagalo, ampak kot kazen.Naštete lokacije so torej dokazano masovna žarišča ? Tako kot so bile lani šole ?
Pravna podlaga bo takšna kot lani (je ni) ?
Pojma nimajo, kaj počnejo.
Aja, sam še to. Moj post ni bil odgovor, ampak vprašanje. Pa sorry še enkrat.A to je tvoj strokovni odgovor na postavljeno vprašanje? Sem mislil, da zmoreš več.