Zakaj je šla okužena in 2x cepljena ministrica v samoizolacijo, če kot polno cepljena na trosi virusa naokoli?"Pri pct-ju cepljeni okuženi trosijo virus vsepovsod, kar podaljšuje epidemijo," - zagotovo imaš za to kako potrditev v raziskavi, pa ne na yotubu.
drugače pa sam enakovredno trdim Mirsi je lažnjivec, vse kar reče je laž
prejšnji teden je po tv razlagal, da ima cepljen na sluznici 20x manj virusa za širit kot necepljen, ko pa zbolita oba, pa imata enako virusa za širit.zino
Od kod si dobil številko 20x manj ? Kdaj po okužbi ?
Kdo je napisal, da cepljen in okužen ne trosi virusa naokoli? Ali si morda zamešal "ne trosi" s "trosi manj kot okuženi"?Zakaj je šla okužena in 2x cepljena ministrica v samoizolacijo, če kot polno cepljena na trosi virusa naokoli?
Pa zakaj je 30+ učiteljev moralo v karanteno, potem ko so bili v stiku z okuženo in 2x cepljeno učiteljico, če ne trosi virusa naokoli?
znaš to obrazložit?
no mirsi, daj povej od kje da cepljeni in necepljeni trosita enako količino virusa., jaz trdim da ne.Zakaj je šla okužena in 2x cepljena ministrica v samoizolacijo, če kot polno cepljena na trosi virusa naokoli?
Pa zakaj je 30+ učiteljev moralo v karanteno, potem ko so bili v stiku z okuženo in 2x cepljeno učiteljico, če ne trosi virusa naokoli?
znaš to obrazložit?
A to je bilo na Shosppster TV?prejšnji teden je po tv razlagal, da ima cepljen na sluznici 20x manj virusa za širit kot necepljen, ko pa zbolita oba, pa imata enako virusa za širit.
"Pri pct-ju cepljeni okuženi trosijo virus vsepovsod, kar podaljšuje epidemijo," - zagotovo imaš za to kako potrditev v raziskavi, pa ne na yotubu.Zakaj je šla okužena in 2x cepljena ministrica v samoizolacijo, če kot polno cepljena na trosi virusa naokoli?
znaš to obrazložit?
Kdo, kje, kdaj je razlagal ?prejšnji teden je po tv razlagal, da ima cepljen na sluznici 20x manj virusa za širit kot necepljen, ko pa zbolita oba, pa imata enako virusa za širit.
Fafangel pravi:zino
Od kod si dobil številko 20x manj ? Kdaj po okužbi ?
sem ti spodaj podal besede Fafangla, za tisto zadnjič, kdo, kje, kdaj se pa res ne spomnim, al sem slišal po radiu v avtu ali pa po tv, se mi ne sanja.Kdo, kje, kdaj je razlagal ?
Z zadnjo vrstico se strinjam. Z ostalim pač ne. Pol leta sem bil pod policijsko uro in zaprt v občino, ter praktično brez dela. Sedaj v primerjavi s tistim živim precejšen približek normale, imam delo in lahko grem, kamor želim. To, da moram pri vhodu v šoping center ali pa v restavracijo nekaj pokazat, je še najmanj. Kako je pa s "trosenjem virusa cepljenih" bomo pa še videli. Lani so bile številke bizarne, kljub temu, da je bilo vse zaprto in policijska ura.Pct je slabši kot policijske ure, občine, zapiranje trgovin....
Pri pct-ju cepljeni okuženi trosijo virus vsepovsod, kar podaljšuje epidemijo, nihče jih ne testira in ovira pri trosenju virusa. Pri občinah, pol. urah zaprtih trgovinah so bili omejeni vsi, ki so trosili virus, pri pct pa samo necepljeni.
Za tiste brez pct so vse trgovine (razen živilskih), črpalke, trgovski centri zaprti, pravzaprav še k zdravniku ne smeš. Lani si vsaj tankat smel, pa k zdravniku.
Mene moti to da je PCT pogoj zanič v smislu preprečevanje epidemije in da so trenutni ukrepi samo siljenje nerizičnega folka k cepljenju (karkoli že je razlog za tole).
Če hočeš konkretno, začnimo s tem kar je sedaj "bistvo problema". Recimo to da si večino oz. celo poletje rabil PCT oz. "PCT" za v gostilno oz. da smo še bolj direktni za v diskača (mularija, povprečna starost 25 let, noben rizičen, vsi daleč od tega). Medtem ko je PCT za obiske v DSO in bolnišnice obvezen šele s pavšalnim odllokom iz 6. septembra. In zakaj sem omenil to kot aktualno? Trenutno so že v DSOjih problemi in ljudje SPET umirajo zaradi oz. s covidom (so cepljeni, celo večina ki jih umira je cepljenih).
hja... ker misli da je zaščiten kot kočevski medved, ga šiba naokoli in deli . Potem so pa vsi drugi krivi....prejšnji teden je po tv razlagal, da ima cepljen na sluznici 20x manj virusa za širit kot necepljen, ko pa zbolita oba, pa imata enako virusa za širit.
hja... ker misli da je zaščiten kot kočevski medved, ga šiba naokoli in deli . Potem so pa vsi drugi krivi....
ker cepljena oseba obišče 30 ljudi, misleč da je zaščitena, necepljena pa enaga. kvantna matematikano mirsi, daj povej od kje da cepljeni in necepljeni trosita enako količino virusa., jaz trdim da ne.
prenosa ali okužbe?Faf Ob tem cepivo tudi za več kot 70 odstotkov zmanjša možnost prenosa.
to je to, kar tebi ne gre. saj bo bolš, jutri, razen če ne bo.ker cepljena oseba obišče 30 ljudi, misleč da je zaščitena, necepljena pa enaga. kvantna matematika
drugače mi necepljeni na shodih ne delujejo, kot da obiščejo samo enega.ker cepljena oseba obišče 30 ljudi, misleč da je zaščitena, necepljena pa enaga. kvantna matematika