Če se ne motim ima z neko novinarko nekajA ima kaksne opravke na sodniji?
Če se ne motim ima z neko novinarko nekajA ima kaksne opravke na sodniji?
Ti boš kmalu predlagan za svetnika v Vatikanu.Še en preganjani "Jud" se je oglasil. Biti Jud ni izbira, izpolnjevati PCT je. Nehaj se že jebeno smilit sam sebi in prevzemi odgovornost za svoj lajf.
Vlagatelji v podrejene delnice se niso smilili sami sebi in so prevzeli odgovornost za svoj lajf. Pa jih je šivilja in država fino zajebala. No na koncu se je izkazalo da je zajebala davkoplačevalce. Tko da ne mi ti o prevzemanju odgovornosti …Še en preganjani "Jud" se je oglasil. Biti Jud ni izbira, izpolnjevati PCT je. Nehaj se že jebeno smilit sam sebi in prevzemi odgovornost za svoj lajf.
kaj boš pa ti čez 1 teden, P al C?Kam pes taco moli mi je jasno ob naslednjem dejstvu. Da gres lahko v trgovino, lekarno, drogerijo, k dohtarju pa ne.
Je tebi jasno, sandra
Ja najvec za en teden
Potem bo samo se PC.
In to ima zvezo s PCT ... kakšno že? Če se še tako smiliš sam sebi, nisi nobena žrtev.Vlagatelji v podrejene delnice se niso smilili sami sebi in so prevzeli odgovornost za svoj lajf. Pa jih je šivilja in država fino zajebala. No na koncu se je izkazalo da je zajebala davkoplačevalce. Tko da ne mi ti o prevzemanju odgovornosti …
kdo je lajal, Kajzer al kmet s koruzo?V prejšnji službi smo Kanto od Mostiščarja, ki je bil na našem parkplacu odpeljali z viličarjem v sosednjo koruzo.
Nekaj je lajal okrog potem, da nas bo tožil, mi smo pa mu rekli da ne vemo nič o tem.
Pa je bil potem mir.
Ne vem, vprasaj me cez en teden. Nisem zaposlen pri Meti Malus. Delam na tem da nic od tega.kaj boš pa ti čez 1 teden, P al C?
P kot protestnik in to Ckaj boš pa ti čez 1 teden, P al C?
Samo malarja se rabimo.Upam da smo na zacetku in da se zgodba ne bo razvila v kurjenje peči.
Ne še enačit leta 33 in 41
Pa kje hudiča si pobral da se smilim sam sebi in da sem žrtev ?In to ima zvezo s PCT ... kakšno že? Če se še tako smiliš sam sebi, nisi nobena žrtev.
Anticepilci ste danes že izvedli poskus požiga Reichstaga ... mislim, parlamenta. Letnica pa 29 in ne 33.Upam da smo na zacetku in da se zgodba ne bo razvila v kurjenje peči.
8888, javi se.Samo malarja se rabimo.
Zanimivo. Jaz pa upam, da smo na koncu in da se s to zimo zaključi vse skupaj še preden se ubogim anticepilcem strga in začnejo "v imenu revolucije" dejansko pobijati naokoli (verbalne in fizične napade smo že videli). Ampak hej, 100 ljudi, 100 čudi.Upam da smo na zacetku in da se zgodba ne bo razvila v kurjenje peči.
Cepljen bi moral biti ze danes, pa dohtarca ne more zrihtat cepiva. Je rekla da naj se grem celif na infekcijsko. Pa saj nisem nor.kaj boš pa ti čez 1 teden, P al C?
A pol bodo sedaj ta rdeci sli v pec?8888, javi se.
v Lj na petrolu danes, za pultom dobra pipika, en model pa: pra.si.ca prokleta, k.urba, s.vija, komunisti, prejšnji režim. ženska je dobila solzne oči. takemu dat zahvalo? žal mi je, da ga nisn zafršolal pa v beton zabil.Gre vsem mojstrom zahvala, ne samo njemu.