Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.099
6.118
113
Do besede ista retorika

Nemčija​

Spahn warnt vor "Pandemie der Ungeimpften"​

Avstrija
"Was wir im Moment erleben, ist eine Pandemie der Ungeimpften", so Sebastian Kurz

Hrvaška
Beroš: Svjedočimo epidemiji necijepljenih

Slovenija
Milan Krek za N1: Imamo epidemijo necepljenih

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.872
7.399
113
pri taščici
Prav,bom pa pocakal da bom nujni primer....
Sem slisal da je ugriz klopa v ljubljani primer za prevoz z resilcem na urgenco.
Ce si pa periferiji presekas stopala, pa so vsi resilci zasedeni in dobis navodila da vzames analgetik.

• Haha
Reactions: BornSkeptic

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Hanzi, ne ga srat no... da ne boš na koncu za brezveze (zaradi ega?) takratke potegnu.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.440
11.443
113
kod Džej-Zija
Prav,bom pa pocakal da bom nujni primer....
Sem slisal da je ugriz klopa v ljubljani primer za prevoz z resilcem na urgenco.
Ce si pa periferiji presekas stopala, pa so vsi resilci zasedeni in dobis navodila da vzames analgetik.
Ne bluzi. Na Urgenci te prav lepo opozorijo, da v primeru neupravičenega iskanja urgentne pomoči postopke plačaš iz svojega žepa, med drugim tudi odstranitev klopa. Rešilca za klopa pa ne boš dobil.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
- posledično so ključne številke: število hospitaliziranih in število novo okuženih nekajkrat boljše kot v Sloveniji. Zato se država odpira.

Ampak, nekateri so sposobni dojet samo izjavo vlade - da Covid ni več grožnja (in mislijo, da Covid ni grožnja, ker je vlada tako odločila), in bluzijo naprej.
In številke so bile boljše kot v Sloveniji tudi že takrat, ko ni bilo cepljenih.
Danci se odpirajo, ker imajo socialdemokrate na oblasti.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.829
395
83
Vipavska dolina
A pridejo cepit na dom tudi za kaj drugega? Al samo za korono? Rabim eno injekcijo ki jo lahko dobim ,samo v zdravstveni ustanovi. Pa se to po vnaprejsnjem narocilu.
Ne morem jo dobiti v lekarni in si jo sam aplicirati.
Pokliči os. zdravnika in vprašaj. Drugače pa ja, patronažna služba, verjetno cepijo tudi za kaj drugega oz. poskrbijo za tiste ki ne morejo do zdravnika sami.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

luka51

Guru
16. avg 2007
14.881
6.166
113
Ne bluzi. Na Urgenci te prav lepo opozorijo, da v primeru neupravičenega iskanja urgentne pomoči postopke plačaš iz svojega žepa,
Če greš na sodišče ti pa vrnejo. Kako naj laik presodi ali je nujno ali ne?

Npr mam narejenih 6 razredov oš, nimam pojma o medicini, si nekaj nardim in sem fix, da bom umr. Vidim že luč kak po mene hodi. Panika totalna. Kak naj jaz vem zaj, da ni blo nič resnega?

Če razumeš kaj hočem povedat.