Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.717
2.676
113
Poskusni zajčki smo vsi. Cepljen ali ne cepljen, pa da vidimo rezultat po tolkem cajtu.

Tu na ALTER-ju ni problem najti razlog za kreg. Je kar pester stav o stvareh.

Svinjska ribica NI novi proizvod. Se jo spomnim iz daljnega otroštva.
Kaj ko bi eno pozitivo? Svinjska ribca. V kulinarske mojstrovine, zakaj je na žaru tako suha in kako to preprečiti?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: sandra in p4pe

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Mene pa moti da ti ki so proti cepljenju vseeno veselo prejemajo oz. so prejemali covid dodatke koristijo vaučerje ...

To da limajo linke z yutuba ali pa kar so prebrali na fejsbuku pa niti ne pogledam ker nima vrednosti ala isto kot referendum če neboš proti neboš smel pit vode s pipe.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.864
-4.852
113
Mene pa moti da ti ki so proti cepljenju vseeno veselo prejemajo oz. so prejemali covid dodatke koristijo vaučerje ...

To da limajo linke z yutuba ali pa kar so prebrali na fejsbuku pa niti ne pogledam ker nima vrednosti ala isto kot referendum če neboš proti neboš smel pit vode s pipe.
Pa kaj imajo veze vaučerji in cepljenje?
Naslednjič se boš pa vprašal zakaj javni uslužbenci - ki jih plačuje vlada ne glasujejo za sds :)

Bi se pa bilo prej za vprašat ravno obratno, zakaj koronske dodatke (za nevarno delo) dobijo tisti, ki so se cepili in so na varni strani?

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.717
2.676
113
Ja, Janšetu smo pa le kajlo spustil.
Toliko o njegovi obljubi, da bomo do jeseni precepljeni.
Bla, bla, bla.

p.s. pa ja cepljeni niso ogroženi? če so prenašalci, so tudi ogroženi. zakaj pa so prenašalci. ker so ogroženi.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Bi se pa bilo prej za vprašat ravno obratno, zakaj koronske dodatke (za nevarno delo) dobijo tisti, ki so se cepili in so na varni strani?
In spet obratno: zakaj pa bi ga dobil necepljeni, saj ima vse možnosti se BREZPLAČNO cepiti in tako prestopit na varno stran!

Po tvoji logiki, bi dodatek za delo na višini dobil raje tisti, ki pleže gor kot koza brez zaščite, kot tisti, ki uporablja vso potrebno zaščito?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.864
-4.852
113
In spet obratno: zakaj pa bi ga dobil necepljeni, saj ima vse možnosti se BREZPLAČNO cepiti in tako prestopit na varno stran!

Po tvoji logiki, bi dodatek za delo na višini dobil raje tisti, ki pleže gor kot koza brez zaščite, kot tisti, ki uporablja vso potrebno zaščito?
Torej so dodatki povsem nepotrebni.
Tisti ki je v nevarnosti se je imel možnost zaščitit, tisti, ki se je zaščitil pa ni v nevarnosti.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
302
49
28
Hehe, v bistvu se rajš ne cepit. Mi je bilo včeraj v Woopu (kafana) tolk fajn pod klimo, ko sva mulca čakala da je kar groza. Antiwaxerji so najprej na terasi švical, po pol ure so se pa pred dežjem skrival. Notr nas je blo pa ravno ene 5. Gospodsko res.

p.s. In ja kelnerca je hotla potrdila videt..

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
Hehe, v bistvu se rajš ne cepit. Mi je bilo včeraj v Woopu (kafana) tolk fajn pod klimo, ko sva mulca čakala da je kar groza. Antiwaxerji so najprej na terasi švical, po pol ure so se pa pred dežjem skrival. Notr nas je blo pa ravno ene 5. Gospodsko res.

Zelo obetavno za kafano, ki zmore 5 resnih gostov. Bo hitro naprodaj na dražbi, zaposleni pa na socialki.

Nazadnje urejeno:

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.653
10.042
113
EU

Samo pet vas je bilo cepljenih?

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.182
515
113
kranj
juhej, malo manjka, da bo nepreklicni hojs povzel nijz "povabila" in jih javno objavil. češ, poglejte slovenija, KDO je kriv za vse bedarije! in kdo je/bo kriv za nove smrti. in zapiranje države. skratka...čakamo na javni pranger :)

• Všeč mi je

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
302
49
28
Za vse tepce tlele: še 1x. Woop je faking igračarska zadeva kamor gre pamž skakat po blazinah / trampolinih / kwa pa vem po čem vse.
Imajo tud kafano (tastari gremo raj na pir). Glede na to da imajo že 3 lokacije v BTC (+karting + laser shit) pomoje ne bodo crknil ravno ju3.

Koliko je bilo cepljenih ne vem, ker to ni moja briga. Je pa fino sedet lepo na hladnem, se nič gužvat kot še 2 leti nazaj in se smejat antiwaxerjem ki crkavajo na sopari, čez pol ure pa iščejo zavetje pred dežjem. Meni tole ustreza. Če se vsi cepijo bo s5 gužva..

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
302
49
28
ngc2392
Koliko je mrtvih je že ene pol leta brezveze. Cepiva se nam valjajo in šenkujejo naprej, folk pa trmari. Kdor se neče cepit se pač neče in naj posledice sebi pripiše, vse cepljene pa že enkrat nehajte gnjavit in je mir.
Namesto drugega tudi jaz ne morem hujšat.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.182
515
113
kranj
kaj se pa vžigaš, saj te nisem napadel. necepljeni bodo pač pokasirali ves gnev cepljenih, čeprav so sami povsem enakovredni-lahko še enkrat fašejo in prenašajo ta hec od "gripe". ampak...važno, da je nekdo kriv in da ga lahko s prstom pokažemo.
nekateri res trmarijo, nekateri imajo (upravičen) strah pred stranskimi učinki, nekateri pač ne zaupajo "farmaciji", čeprav so morda doktorji tudi na plačilni listi teh farmacevtskih gigantov. kaj čmo, vsi imamo (še) pravice. ko bo pa cepljenje dolžnost, bo pa veselo :)

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.455
9.807
113
Če povzameš zbrko tu gor, prej glasni antivaxer dr yt kaže s prstkom, kot pa kaj drugega.

Tukaj bo večji problem, in sicer pritiski delodajalcev in podoben šrot. Ker naši vrli nimajo jajc rečt cepljenje je obvezno, bi radi da bi se ljudje cepli prostovoljno. Sam besede prostovoljno ravno ne štekajo. Nekak v smislu seksali bi al da ne uđe. In to bo nova tema za jesenske dni.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Tako kot maske, tudi cepljenje ne pomaga in so to le instrumenti, s cimer ablasti dokazes, da si se ji podredil (obedience).

Ne vem ce vam je to zdaj ze jasno. Strategije ni. Cepljenje je zaslo v slepo ulico, glede uporabe obstojecih zdravil so si pa zaprli pot, ob kateri bi priznali, da so naredili napako in narod maltretirali eno leto, ker bi jih narod nabil na kol.

Ostane jim le se siljenje neucinkovitih cepiv, s tem kazanje prsta na necepljene in resitev z neba (nova patentirana zdravila iz BigPharme).

Recimo, v Izraelu gredo okuzbe strmo gor kljub dobri precepljenosti in za jesen pripravljajo podvojitev posteljnih kapacitet v bolnicah. Pri nas? Pri nas je edina strategija prisilno cepljenje.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Če povzameš zbrko tu gor, prej glasni antivaxer dr yt kaže s prstkom, kot pa kaj drugega.

Tukaj bo večji problem, in sicer pritiski delodajalcev in podoben šrot. Ker naši vrli nimajo jajc rečt cepljenje je obvezno, bi radi da bi se ljudje cepli prostovoljno. Sam besede prostovoljno ravno ne štekajo. Nekak v smislu seksali bi al da ne uđe. In to bo nova tema za jesenske dni.
Po neki resoluciji sveta Evrope morajo cepljenja znotraj EU ostati prostovoljna - razen če ne.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.864
-4.852
113
....Ker naši vrli nimajo jajc rečt cepljenje je obvezno, bi radi da bi se ljudje cepli prostovoljno. Sam besede prostovoljno ravno ne štekajo. Nekak v smislu seksali bi al da ne uđe. In to bo nova tema za jesenske dni.
Ni tu point. Če bi rekli, da je cepljenje obvezno, bi potem morali odgovarjat za posledice cepljenja, tudi odškodninsko.
Tako si pa, če se kaj zalomi, sam kriv, kaj si šel pa cepit. Si šel prostovoljno.

• Všeč mi je