Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.577
3.722
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net

Kaj pa pri nas? Imamo enonin edino hojsevo študijo, ki utemeljuje iz tedna v teden upravičenost policijske ure.

Ah, saj veš kakšna so pri nas sodišča... Na čigavi strani...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.364
3.370
113
Za protestiranje pa res ne rabiš policijske ure saj so do 9h zvečer že vsi doma. Edini "fail" pri tej ponesrečeni interpelaciji vidim, da je Janša zajebal ker niso volili proti ampak niso prevzeli volilnih listov. Kot da ga je strah da bi ga kdo okrog prinesel.
No kar se mene tiče ne bi bilo s tem nič narobe, samo ne s to alternativo, ki se še za interpelacijo ni sposobna zmenit kaj šele za kaj drugega.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.152
4.123
113
Za protestiranje pa res ne rabiš policijske ure saj so do 9h zvečer že vsi doma. Edini "fail" pri tej ponesrečeni interpelaciji vidim, da je Janša zajebal ker niso volili proti ampak niso prevzeli volilnih listov. Kot da ga je strah da bi ga kdo okrog prinesel.
No kar se mene tiče ne bi bilo s tem nič narobe, samo ne s to alternativo, ki se še za interpelacijo ni sposobna zmenit kaj šele za kaj drugega.
Ne, da ga je strah. S tem je pokazal svojo naravo. Sem pricakoval nekaj takega od njega.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.010
113
Kočevska

Kaj pa pri nas? Imamo eno in edino hojsevo študijo, ki utemeljuje iz tedna v teden upravičenost policijske ure.
Policijska ura je problematična poleti, ko je ob devetih še dan in se ravno toliko ohladi, da paše iti ven. Takrat bo pravi revolt, če bodo to oslarijo še vlekli.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.264
3.617
113
Marlbor
Niso smeli prevzeti glasovnic. Toliko o demokraciji ...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.628
11.715
113
kod Džej-Zija
A spet teorija zarote, kot tista tvoja nebuloza o mrtvih po cepljenju? A veš, da so nedvig glasovnic prakticirale že praktično vse stranke? Začela je LDS l. 2000 pri potrditvi Bajukove vlade.

19. jul 2007
2.953
1.664
113
Od politike nazaj na Covid 19 Navodila vlade.

A je kdo v tem letu naredil službeno pot v tujino s otroci v avtomobilu?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.842
17.235
113
Ne, da ga je strah. S tem je pokazal svojo naravo. Sem pricakoval nekaj takega od njega.

Pa si pričakoval tudi tiste nedemokratične prebliske KUL osvoboditeljev, ki so se (bojda) zdaj aktivirali zaradi svojih visokih moralnih in etičnih standardov?
(prosto po Alenki Bratušek)

Toliko o demokraciji...

Point - vsi skupaj niso vredni pol žlice tople vode in en smrad nas vodi, drugi, najmanj enako če ne še bolj smrdljivi pa hočejo samo prevzeti to mesto in to niti približno ne zaradi dobrobiti nas oz. raje.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.453
2.793
113
Policijska ura je problematična poleti, ko je ob devetih še dan in se ravno toliko ohladi, da paše iti ven. Takrat bo pravi revolt, če bodo to oslarijo še vlekli.
Kaki junij. Marca se že hodi marsikje naokoli v kratkih rokavih. Piva, šport, ... Ta 21 bo morala kar hitro na smetišče zgodovine. Al pa hojzi ne bo niti do parcele uspel priti.

Pbutec

20. jul 2007
15.264
3.617
113
Marlbor
Kaki junij. Marca se že hodi marsikje naokoli v kratkih rokavih. Piva, šport, ... Ta 21 bo morala kar hitro na smetišče zgodovine. Al pa hojzi ne bo niti do parcele uspel priti.
Morda pa za vedno ostane. Mladi se več ne pobijajo v prometnih nesrečah sredi noči. Kriminala je manj (vlomi, velike tatvine). Starši niso v strahu, kje se najstniki potikajo, tudi konzumacija mamil je manjša. Pa še kakšna prednost za zdravo in svetlo prihodnost.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.247
3.738
113
41
Lj
Morda pa za vedno ostane. Mladi se več ne pobijajo v prometnih nesrečah sredi noči. Kriminala je manj (vlomi, velike tatvine). Starši niso v strahu, kje se najstniki potikajo, tudi konzumacija mamil je manjša. Pa še kakšna prednost za zdravo in svetlo prihodnost.

Tudi brez gospodarstva bi lahko. Zdaj so lahk ostarši bili doma ob trocih in jih vzgajali, prej so morali pa biti sužnji kapitalisti 8 ur na dan. In kakor vidimo denar ni problem, borze celo bolj rastejo, cene stanovanj, itd. Stanje je boljše kot prej kot je vse delalo.

• Všeč mi je

Pbutec

20. jul 2007
15.264
3.617
113
Marlbor
Tudi brez gospodarstva bi lahko. Zdaj so lahk ostarši bili doma ob trocih in jih vzgajali, prej so morali pa biti sužnji kapitalisti 8 ur na dan. In kakor vidimo denar ni problem, borze celo bolj rastejo, cene stanovanj, itd. Stanje je boljše kot prej kot je vse delalo.
Tudi povprečna plača je v letu 2020 konkretno zrastla. Naša kura dejansko prvič nese zlata jajca.

• Všeč mi je

Pbutec

20. jul 2007
15.264
3.617
113
Marlbor
Bolj se mi zdi da je ta kura, ki nese lažna zlata jajca. Beri korona dodatki in podobno.
Tudi davkov se precej več pobira, denarja se precej več obrača. Stvari, situacije in posli so se pač malo spremenili. Kdor se je znal prilagoditi, se mu smeje, kdor se ni znal ustrezno prilagoditi in še vedno upa, da bo vse tako kot je nekdaj bilo, bo pač propadel.

Poglej si samo Prleke. Vino bodo vstran zlivali, vodo pa prodajali po 25eur/liter in folk bo to množično zagrabil.