Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.268
2.711
113
Citat:
Javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice, d. o. o. obvešča, da bo zaradi trenutnih razmer, ki so posledica izbruha »Koronavirusa COVID-19« obratovalni čas ljubljanskih tržnic od 17. 3. 2020 dalje med tednom skrajšan, in sicer bodo tržnice obratovale od ponedeljka do sobote, od 6. do 14. ure.

Citat:
ZIMSKI ČAS traja od 1. novembra do 28. februarja:

ponedeljek-petek 7.00-16.00
sobota 7.00-13.00
nedelja 7.00-11.00

v BTC-ju ima notranja tržnica delavni čas do 18-tih, zunanja pa do 19-tih.
Tu ni mesto z omenjenimi štanti. No vidiš, da ti kuhanček škoduje.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
520
21
18
Seveda je jasno da je vladi vseeno za zdravje in varnost ljudi!!
Pri cepivih gre za to, da bo vsaka clanica EU iz Bruslja dobila milijarde(!) eurou nepovratnih sredstev , ce uspe precepiti 70% svojega prebivalstva!
Za to gre.
Ce navedemo konkreten primer Hrvaške; njim se obeta približno 6 milijard eurou.

70% in datum 1.1.2022 sta magični meji.

• Wow
Reactions: javr

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.265
4.234
113
Očitno imajo strokovnjaki različen smisel za humor ... Mateja Logar:
"Pri tem gre za posmeh vsem, ki se trudimo obvladati epidemijo, za posmeh vsem zdravstvenim delavcem, ki v covidnih enotah delajo že dobre tri mesece brez pravega dopusta, ter za posmeh vsem bolnim in njihovim svojcem," je Logarjeva komentirala argumente Mestne občine Ljubljana, ki bo takšno ponudbo še širila, češ da ne gre za sejemsko, ampak tržnično dejavnost.

Če je sprememba štanta iz sejemske v tržnično dejavnost posmeh ukrepom, kaj je potem izjema za pečen kostanj?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.754
-4.517
113
Pri cepivih gre za to, da bo vsaka clanica EU iz Bruslja dobila milijarde(!) eurou nepovratnih sredstev , ce uspe precepiti 70% svojega prebivalstva!
Za to gre.

Ah, kot na nebi znali cepiva proč vrži, pa označit par stotosoč ljudi kot da so cepljeni in poslat rezultat v bruselj.
Od kje bi pa Bruselj dobil sredstva, ki bi jih nepovratno talali? Pri članicah? Bo vmes še kakšna provizija? posrednik?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.213
9.716
113
Očitno imajo strokovnjaki različen smisel za humor ... Mateja Logar:

Če je sprememba štanta iz sejemske v tržnično dejavnost posmeh ukrepom, kaj je potem izjema za pečen kostanj?
Posmehuje se jim v bistvu ona, ki trapa bedarije po TV in tako ljudje ne verjamejo stroki, ampak raznim andyem in njemu podobnim.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.220
6.471
113
Za to gre.

Torej se nam obetajo 3 miljarde. Dajte se pocepit, bo Janezek na račun tega še kake bone ven dal.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.109
113
Nov dan, nov idiotizem

Nasmeh gospe Logarjeve na kameri je grozljiv. Sprva sem še mislil napisati, da tole ni zmagoslavni tiranskin nasmeh, pač pa le naravni obrambni mehanizem zaradi sramu in laganja v kamero. Pa sem potem še dvakrat pogledal filmček, in me je spet zvilo v trebuhu. Če je bil Janezov namen, da nas do konca skrega med sabo zaradi neumnosti, potem mu gre odlično. Ker takšnih neumnosti, kot se okrog njih kregamo zadnjih par mesecev, se ne spomnim. Res, bravo. Ona bo meni pridigala o tem, da se je zakona treba držat, ja bravo, a res, dobro jutro. Vsi vaši odloki so nezakoniti, vam je US to že parkrat povedalo, še velikokrat vam bo in nekdo za vami bo čez pol leta plačeval dobre odškodnine (iz proračuna). Da izmed dveh milijonov rojakov pa ravno Zdravc "Prleški sendvič" zdaj moralizira o tem, da se ne sme iskati lukenj v zakonu, je približno na nivoju ideje, da bi Metod Trobec ustanovil društvo za pomoč ženskam žrtvam nasilja. Hvala bogu da je vsaj dal masko gor, ker njegove face videt več ne morem. Banda, nesposobna, skorumpirana, speljite se že enkrat. Jaz vas imam vrh glave, in vaših butalskih nesmislov. Pa kdaj bo kdo v naši državi končno za kaj odgovarjal. A veste kaj, zaprite dol vse, popolni lockdown, razpišite volitve maja 2022, brez vsakega političnega boja do takrat, vse podpišem, samo da se mi nehate prikazovati na TV in povsod, vse podpišem, samo da nikoli več ne vidim teh pokvarjenih obrazov, samo da izginete kot da vas ni.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.268
2.711
113
To zapiranje in blokad je zaradi bolanih in širjenja corone.
Hočete kuhanega vina.
Kaj če bi si nalili čistega vina?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.754
-4.517
113
To zapiranje in blokad je zaradi bolanih in širjenja corone.
Hočete kuhanega vina.
Kaj če bi si nalili čistega vina?
Da v gostilni v notranjem prostoru lahko piješ, ne smeš pa na odprtem pod pogojem pct - je zaradi bolanih in širjenja korone???

Se ti ne zdi, da če bi bil cilj zaustavitev širjenja, najprej zaprli notranje prostore?

• Všeč mi je
Reactions: javr

jezek

Guru
24. jul 2008
3.927
1.684
113
V izogib skupinskim samomorom na pomlad predlagam da trenutno trpeči začnete razmišljati o opciji, da boste omiljeno vlado morali gledati še nadaljnjih 5 let. Kakor stojijo zadeve in glede na zamujeno priloznost pravocasne predvolilne kampanje....lahko zadevo reši samo še kak veliki pok part deux.... Zdaj je veseli december, potem še razna nova leta....do februarja bo folk se ukvarjal predvsem z zdravljenjem mačka in luknjo v denarnici. Tako da bo volilne kampanje ravno ene 5 tednov. Premalo....Pa še Rtv je izgubljen, oddaj ne vodijo več voditelji ampak gosti, nihče več ne vpada v besedo desni opciji....

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.059
6.109
113
Nov dan, nov idiotizem

Nasmeh gospe Logarjeve na kameri je grozljiv. Sprva sem še mislil napisati, da tole ni zmagoslavni tiranskin nasmeh, pač pa le naravni obrambni mehanizem zaradi sramu in laganja v kamero. Pa sem potem še dvakrat pogledal filmček, in me je spet zvilo v trebuhu. Če je bil Janezov namen, da nas do konca skrega med sabo zaradi neumnosti, potem mu gre odlično. Ker takšnih neumnosti, kot se okrog njih kregamo zadnjih par mesecev, se ne spomnim. Res, bravo. Ona bo meni pridigala o tem, da se je zakona treba držat, ja bravo, a res, dobro jutro. Vsi vaši odloki so nezakoniti, vam je US to že parkrat povedalo, še velikokrat vam bo in nekdo za vami bo čez pol leta plačeval dobre odškodnine (iz proračuna). Da izmed dveh milijonov rojakov pa ravno Zdravc "Prleški sendvič" zdaj moralizira o tem, da se ne sme iskati lukenj v zakonu, je približno na nivoju ideje, da bi Metod Trobec ustanovil društvo za pomoč ženskam žrtvam nasilja. Hvala bogu da je vsaj dal masko gor, ker njegove face videt več ne morem. Banda, nesposobna, skorumpirana, speljite se že enkrat. Jaz vas imam vrh glave, in vaših butalskih nesmislov. Pa kdaj bo kdo v naši državi končno za kaj odgovarjal. A veste kaj, zaprite dol vse, popolni lockdown, razpišite volitve maja 2022, brez vsakega političnega boja do takrat, vse podpišem, samo da se mi nehate prikazovati na TV in povsod, vse podpišem, samo da nikoli več ne vidim teh pokvarjenih obrazov, samo da izginete kot da vas ni.
Saga se nadaljuje