Nov dan, nov idiotizem
Po tem, ko je župan Ljubljane Zoran Janković napovedal, da bodo na Pogačarjevem trgu znova odprli hišice, v katerih strežejo hrano in pijačo, so po enem dnevu te že zaprte, inšpektorji pa so jih zapečatili.
www.rtvslo.si
Nasmeh gospe Logarjeve na kameri je grozljiv. Sprva sem še mislil napisati, da tole ni zmagoslavni tiranskin nasmeh, pač pa le naravni obrambni mehanizem zaradi sramu in laganja v kamero. Pa sem potem še dvakrat pogledal filmček, in me je spet zvilo v trebuhu. Če je bil Janezov namen, da nas do konca skrega med sabo zaradi neumnosti, potem mu gre odlično. Ker takšnih neumnosti, kot se okrog njih kregamo zadnjih par mesecev, se ne spomnim. Res, bravo. Ona bo meni pridigala o tem, da se je zakona treba držat, ja bravo, a res, dobro jutro. Vsi vaši odloki so nezakoniti, vam je US to že parkrat povedalo, še velikokrat vam bo in nekdo za vami bo čez pol leta plačeval dobre odškodnine (iz proračuna). Da izmed dveh milijonov rojakov pa ravno Zdravc "Prleški sendvič" zdaj moralizira o tem, da se ne sme iskati lukenj v zakonu, je približno na nivoju ideje, da bi Metod Trobec ustanovil društvo za pomoč ženskam žrtvam nasilja. Hvala bogu da je vsaj dal masko gor, ker njegove face videt več ne morem. Banda, nesposobna, skorumpirana, speljite se že enkrat. Jaz vas imam vrh glave, in vaših butalskih nesmislov. Pa kdaj bo kdo v naši državi končno za kaj odgovarjal. A veste kaj, zaprite dol vse, popolni lockdown, razpišite volitve maja 2022, brez vsakega političnega boja do takrat, vse podpišem, samo da se mi nehate prikazovati na TV in povsod, vse podpišem, samo da nikoli več ne vidim teh pokvarjenih obrazov, samo da izginete kot da vas ni.