So jih ravno zdajle popraviliCovid sledilnik ima podatke še za včeraj...
Še minuto nazaj so bili za torek.
Nekdo bere Alter
So jih ravno zdajle popraviliCovid sledilnik ima podatke še za včeraj...
mosseero, zino, jest, BojanP, upam da vam dobro plačajo vaše trolanje, drugače ste samo koristni idioti.
In še pretipkati jih mora.Covid sledilnik skoraj zmeraj podatke o hospitalizeranih in preminulih objavi kasneje kot o testiranih, ker jih verjetno dobi kasneje.
Sedaj te pa pozivam da mi nalepiš en moj post v tej temi s katerim trolam. Jaz lahko tvojih vsaj ducat.
Stanje v bolnišnicah je taksno, da tako praznih bolnic v zgodovini Slovenije še ni bilo.
Verjetnost, da izven dso stakneš korona virus, pa je manjka od tiste, da na AC doživiš prometno nesrečo. In ljudje to vedo, saj večina prebivalstva zmore po 1 mesecu sprocesirati podatke.
Pri 8 novih na dan bo trajalo 479 let, da se okuži 70% populacije Slo .
Jebejo narod na suho, ni druge.
Texas in Mississippi sta od danes odprta, nimajo nobenih omejitev več.
Gov. Greg Abbott says it’s time to open Texas 100%, end statewide mask mandate
AUSTIN — Texans will no longer be required to wear a face mask in public, and all businesses will be able open at full capacity starting next week, Gov. Greg...www.dallasnews.com
Texas, Mississippi lifting mask mandates, allowing businesses to open at full capacity
Texas and Mississippi's Republican governors announced Tuesday that they’re lifting their COVID-19 mask mandates that were imposed last summer, but only lightly enforced.www.thedenverchannel.com
Piknik prostor se trenutno sme najeti? Sem brskal ma v tej zmedi vsega ne najdem nekih potrjenih info..
Že več ljudi je napisalo, da na slovenskih mejah proti Šengnu ni žive duše od policaja, ne na eni, ne na drugi strani.Tele se spomnim iz FB portala ugodno po svetu, pa ni edina, jih je bilo kar že nekaj takole zapisanih. Če se inšektorjem ne da na teren ker tako radi sedijo za računalniki in berejo FB (vem ker poznam dva ki sta že plačala na ta račun kazen za druge stvari), potem bi moral biti obisk pri takih prva stvar. Sicer za njo se je že prej vedelo da se ne bo testirala ker to ni bil prvi zapis na tej strani.Zapis Slovenke, ki se je vrnila z dopusta na Zanzibarju vzbuja dvome: Kako je to mogoče?!
Kako je možno, da je prišla v Slovenijo brez negativnega testa?www.radio1.si
Pa na Zanzibarju se sicer lahko testiraš za nazaj, samo izvid je le negativen ker pač pri njih ni covida.
Že več ljudi je napisalo, da na slovenskih mejah proti Šengnu ni žive duše od policaja, ne na eni, ne na drugi strani.
Že več ljudi je napisalo, da na slovenskih mejah proti Šengnu ni žive duše od policaja, ne na eni, ne na drugi strani.
Saj na italjanski in Madžarski tudi ne. Ampak to da ni nikogar na meji še ne pomeni da ne rabiš testa naredit. Saj ne zaradi sebe ampak zaradi drugih sploh če potem še ne greš v karateno.
Na meji jih ni, so pa 50m od meje.Že več ljudi je napisalo, da na slovenskih mejah proti Šengnu ni žive duše od policaja, ne na eni, ne na drugi strani.
Japajade, folk da bo samoiniciativno zaradi drugih delal teste brez da bi bilo to nujno potrebno, da dosežejo svoj cilj kakršenkoli to pač že je in s tem še dodatno trošil čas in denar za zadevo, ki se jim zdi že v osnovi napihnjena ali pa kar izmišljena, ta je pa dobra ej
Pa ne me narobe razumet, tako dejanje bi bilo IMHO povsem na mestu ampak v tej sodobni jaz-jaz-jaz družbi se mi zdi to izjemno nerealno za pričakovat.