katere?
ja ti kot upokjenec verjetno res ne opaziš kakšne razlike...
katere?
Ja pač so drugačni turisti. Saj plitvička so verjetno tudi bolj prazna.Folk ni nič zaboravio. Zadar je “mesto duhov” proti situaciji v preteklih letih.
Poglej priponko 34561
V zlate komunistične, ko ni bil ne kolesarjev, ne demonstracij, ne branja ustave, ne virusa....ja ti kot upokjenec verjetno res ne opaziš kakšne razlike...
Zadnjič je bilo na hr tv da po novem prihajajo turisti z vlakom s češke ali poljske.nic niso drugacni. manj jih je.
Ker je trenutno na Hrvaškem nekaj deset tisoč Slovencev?zakaj se mi bolj sikiramo za stanje v cro, kot pri nas?
Zate očitno ni. Zame pa nekoliko vseeno je, ker to socialo plačujemo mi.kaj je torej problem?
Naj brat šenka staremu, stari pa tebi svojega.Am moj ta star in ta stara sploh nimata pametnega telefona. Kaj pa zdej?
Aja, pa brat mi je reku, da mi senka vaucer, ampak ga ne morem koristit, ker je debilna vlada to izkljucila. In tako bo sel njegov vaucer u 3pm
kako zapnete za tisto kar vam paše!Evo pa je Beovičeva razkrila, kako naj bi delovala tista aplikacija.
Rekla je, da če se kdo okuži, da je težko s poizvedovanjem ugotovit, s kom je bil okuženi v stiku, pa bi bila nova tehnologija v pomoč.
Niso hoteli sprejeti ponujenih 2 km. Jebat gavojska 5km od meje?
Ma dej nehi. Kar lahko spravi skoz, spravi. Ostalo blokira opozicija!
Niso hoteli sprejeti ponujenih 2 km. Jebat ga
aplikacija je v prvi rundi pomagala koalicija rušit, drugače bi gladko šla skozi...
itak mi ni jasno, način delovanja aplikacije in predvsem njena učinkovitost, brez da nekomu slediš. Plus, da bi aplikacijo morala imeti nameščena določena kritična masa ljudi (60~70%), kar pa je nemogoče, saj takšen zakon hitro pade, če ne prej na US ali evropskem sodišču. Ker bi to bil zelo tvegan precedens, če te lahko država prisili z zakonom v neko aplikacijo, je naslednja stvar, da te lahko prisili še v kaj drugega, kar pomeni, da smo že bliže prejšnjemu(totalitarnemu) režimu.
In kaj misliš zakaj ti ni jasno, kako aplikacija deluje? Ker prikrivajo. Ker ne povedo.aplikacija je v prvi rundi pomagala koalicija rušit, drugače bi gladko šla skozi...
itak mi ni jasno, način delovanja aplikacije in predvsem njena učinkovitost, brez da nekomu slediš. Plus, da bi aplikacijo morala imeti nameščena določena kritična masa ljudi (60~70%), kar pa je nemogoče, saj takšen zakon hitro pade, če ne prej na US ali evropskem sodišču. Ker bi to bil zelo tvegan precedens, če te lahko država prisili z zakonom v neko aplikacijo, je naslednja stvar, da te lahko prisili še v kaj drugega, kar pomeni, da smo že bliže prejšnjemu(totalitarnemu) režimu.