Zaradi dreves ne vidijo gozda.
Dvomim, da bodo Hrvati z nami tako v rokavicah, ko bomo Mi imeli več sranja kot oni!
In zakaj nebo hrvatje gledali za svojo korist? Bolj me zanima zakaj naši gledajo za hrvaške koristi, meja odprta, da jim turizem laufa?????Ne bodo! Hrvati veeedno gledajo samo nase in samo nase. Tudi v tem primeru gledajo samo nase. Lahko bi ponovil, pa sem že 3x napisal, na kaj gledajo.
Ja po volitvah pa nova vlada in nezna ništa.in kaj bi slovenija pridobila ce zapre meje?
sicer pa neuradno - hrvaska vlada je obljubila, da nam prepusti piranski zaliv v celoti, ce pustimo odprte meje.
mislim da se splaca.
Pa si ti ziher, da je keč samo in zgolj v Hrvaškem turizmu?In zakaj nebo hrvatje gledali za svojo korist? Bolj me zanima zakaj naši gledajo za hrvaške koristi, meja odprta, da jim turizem laufa?????
Sem nekje prebral:, končno slovenska in hrvaška vlada enotni, tokrat pri podpori hrvaškega turizma.
Sej Račan je Drnovšku tudi marsikaj obljubil. Pa ne samo neuradnoin kaj bi slovenija pridobila ce zapre meje?
sicer pa neuradno - hrvaska vlada je obljubila, da nam prepusti piranski zaliv v celoti, ce pustimo odprte meje.
mislim da se splaca.
Z zaprtjem meje bi Slovenija omejila vnoc virusa iz Hrvaške, ki po vseh merilih nebi smela bit na zeleni listi.in kaj bi slovenija pridobila ce zapre meje?
mislim da se splaca.
Ne nabijaj, kaj potem šele Italija, tudi Avstrija še ni povsem nedolžna, da o Švici in Nemčiji ne izgubljamo besed, politika EU je pokleknila pred kapitalom, oziroma starejši prebivalci EU so pogresljivi v bojo proti kapitalizmuZ zaprtjem meje bi Slovenija omejila vnoc virusa iz Hrvaške, ki po vseh merilih nebi smela bit na zeleni listi.
Vsekakor je na hrvaškem višja epidemija kot je bila pri nas takrat, ko so nas zaprli v občinske meje.
Ampak očitno je našim politikom več do hrvaškega turizma kot pa do našega zdravja.
Ali pa smo prešli na Švedski model prekuževanja, za katerega so vseskozi trdili da je zanič.Ne nabijaj, kaj potem šele Italija, tudi Avstrija še ni povsem nedolžna, da o Švici in Nemčiji ne izgubljamo besed, politika EU je pokleknila pred kapitalom, oziroma starejši prebivalci EU so pogresljivi v bojo proti kapitalizmu
Slep si pa kot Lazar, a naši pa niso žrtvovali naš narod za svojo korist? Mislim pa kje eni spite, da vas ne ukradejo ponočiNikar ne pozabite, da imajo hrvati v bedeljo volitve. Bi rekel da zato ni nobenih “nepopularnih” ukrepov. Tudi oni bojo žrtvovali narod za svojo korist, tako kot bojo tudi naši žrtvovali svoj narod - za hrvaško korist.
Zna biti da drži tista o premnogih dragocenih informacijah ki jih imajo iz oržarskih afer s katerimi držijo Janšo za jajca.
Z zaprtjem meje bi Slovenija omejila vnoc virusa iz Hrvaške, ki po vseh merilih nebi smela bit na zeleni listi.
Vsekakor je na hrvaškem višja epidemija kot je bila pri nas takrat, ko so nas zaprli v občinske meje.
Ampak očitno je našim politikom več do hrvaškega turizma kot pa do našega zdravja.