... zato pa kupujemo madžarske oklepnike.Kaj blodiš, rezultatov ukrepov ni in ni, pa če se na glavo postaviš, ker rezultatov ne more bit.
Virus bi radi premagali hahahaha
... zato pa kupujemo madžarske oklepnike.Kaj blodiš, rezultatov ukrepov ni in ni, pa če se na glavo postaviš, ker rezultatov ne more bit.
Kaj blodiš, rezultatov ukrepov ni in ni, pa če se na glavo postaviš, ker rezultatov ne more bit.
Tudi na to sem opozarjal spomladi/poleti, pa sem bil panik.ja res ni videti kaksne razlike... le kaj sledi? bankrot?
Če mi devalvirajo prihranke, potem ja. Sicer smo vsi na istem kupu gnoja.ja res ni videti kaksne razlike... le kaj sledi? bankrot?
Smo danes odprliA ste že odprti, ker v Trbovljah trgovina z avtodeli deluje normalno.
Razlog je Slovenska vladaIz katerega razloga morajo bit avtopralnice zaprte? Sam prašam.
itak, prokleti janša si je covid mogo it zmislit.
Glede na kakšne je pokal Šarec spomladi, vprašanje kako bi se končalo pri nas.
Vsekakor bi bil Eržen veliko veliko boljsi od politicno nastavljenega Kreka.bi vsaj Pirnatovo gledali in ne tega božička Kreka... mogoče bi bolj pametne poteze ubrala, ampak, sedaj je lahko biti pameten, kaj bi, če bi...