Aha glej ga fanteta. Toliko imaš povedati o strpnosti, ampak samo tam kjer ti paše. Samo 15.8. je bilo mrbit 500 folka pri maši. Drgač če bi hodil k maš bi vedel, da je osip zelo velik, pač dober izgovor vseh kateri so hodili k maš zaradi nuje. Pri mašah so imeli VSI maske razen takrat 15.8.. Koliko levakov nosi maske na protestih kjer tulijo kot žvali in pljuvajo vse povprek? Zakaj te ne motijo druga verstva? Si upaš napadati koliko jih je skupaj klečalo v mošeja brez razdalje v primerjavi v cerkvah kjer je vsaka druga klop bila prosta?
Pa sem proti tem ukrepom jajota, ker bo uničil totalno gospodarstvo. Ampak, da si ti upaš soliti pamet drugim pa je višek. Sem že 100X napisal, pišite o verskih objektih ne samo o cerkvah in RKC.
Kaj teb ni jasno? Sem kje omenil kar kol slabega glede kristjanov? Vse kar sm povedal je, da ima irska, kot bolj krscanska drzava kot slovenija (fact), velik vecje omejitve kot slovenija, in da je ta odlocitev politicna. Mogoce to ni res?
Pa se povej mi, si mogoce jasnoviden, da ves za vse mase v sloveniji do so VSI nosil maske? Al ti je to bog povedal?
Edit, sm tebi na ljubo sel popravit na verske obrede. Zdej mi bos seveda se dal podatek koliko je mas v sloveniji dnevno, in koliko je ostalih verskih obredov, da dolociva kaksen problem so mase in kaksen so ostali verski obredi.