Bemumater, ma da javi, da lahko praznujemo Štajersko novo leto!!!Čez pol urce nam bo Veliki vojvoda predstavil nove ukrepe. Lockdown.press
Pa te regije in prepovedi. Danes sem šel iz Jugovzhodne Slovenije, preko Osrednjeslovenske regije na sever Gorenjske regije, skupaj 300 km in nisem videl niti p od policaja. Očitno je kontrola samo takrat, ko za to zaprosi televizija.
Čez pol urce nam bo Veliki vojvoda predstavil nove ukrepe. Lockdown.press
Je bilo nujno varstvoČe me spomin ne vara, so spomladi totalno zaprli vrtce in ni bilo nič iz nujnega varstva. Kar pomeni, da bomo še ob kak odstotek medicinskega osebja.
Zaprti trgovski centri in nenujne trgovine, vrtci (razen izjemoma varstvo), hoteli razen nujnih izjem (politika, profi športniki,...), vsi lokali (razen dostave in izdaje), zaprti dijaški domovi, javni promet z 1/3 kapacitet (B plan). Na kratko podobno kot pomladi.
Možne dodatne omejitve gibanja na občine.
Možno množično testiranje s hitrimi testi. BTW za 1.000.000 testov je to cca 12.000.000€ samo strošek testa brez dela.
do tam še nekako znese predstava.Roko na srce - pičkin dim je teh 12 mio.
V naši občini so takrat za nujno varstvo določili edini zasebni vrtec. Ravnateljica javnega se je izmuznila in se z občino uskladila, da oni raje doma. Plača tako ali tako bo. Ampak na koncu je bil tudi ta zasebni vrtec zaprt, ker so bila taka navodila vlade. Praktično sem 100 %, da je bilo tako.Je bilo nujno varstvo
Jp. Ampak jih za ziher še enkrat zapirajo.
V naši občini so takrat za nujno varstvo določili edini zasebni vrtec. Ravnateljica javnega se je izmuznila in se z občino uskladila, da oni raje doma. Plača tako ali tako bo. Ampak na koncu je bil tudi ta zasebni vrtec zaprt, ker so bila taka navodila vlade. Praktično sem 100 %, da je bilo tako.
Ali je kdo z alterja imel otroka v tem varstvu spomladi?