Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
Kako to misliš? kako ni smiselno, da frizerka prejme pomoč, če ne sme frizirat? Kako ni smiselno, da turis. agencija prejme pomoč za plače zaposlenih, če je zaprta? Razen, če si misli9l, da ni smiselno zate, ker (na srečo) ne rabiš.

A bi bilo bolje, da bi frizerke zaprle jointe in šle na zavod, enako agencije? Bi bilo potem ok, da bi še karitas zaprl, ker bi v 15 minutah potalal vse?
Lej imamo vse in še več in niti ne razumemo prav, kako je, če ne veš, kaj bo jutri framilija dala v usta. Pa vsaj probaj razumet, da eni pa dejansko nimajo.

Jaz vas enostavno ne zastopim pa PM kaj ni več nič človečnosti? Pa kaj zaj če boš ti za 10 eur mesečno prikrajšan? Nikjer se ti ne bo poznalo.

Vse, kar naštevaš je res in se strinjam. Govora je o dodatkih za penziče.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Cepivo ne deluje.
Posnetek zaslona 2022-01-04 164126.png

• Haha
Reactions: brane_new

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
Vsi se bomo z omikronom prekužili zelo hitro.. Velikega navala na bolnice, pa , kot kaže ne bo.... Z omikronom kovid, postaja samo malo močnejši prehlad...

Lockdownarji in vaci naciji pa v jok.

V jok bodo šli kvečjemu vojni dobičkarji. Vsi normalni ljudje pa seveda upamo, da bi se res tako odvilo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113

Končno odgovor na moje včerajšnje vprašanje, če je koga tudi zanimalo in še ni prebral...:)Mariborčanu/Mariborčanki pa želim hitro okrevanje...
V UKC-ju Maribor je hospitalizirana tudi oseba, okužena z različico omikron, pri čemer pa je strokovni direktor UKC-ja Matjaž Vogrin poudaril, da oseba ni hospitalizirana zaradi covidne pljučnice, ampak zaradi drugega medicinskega stanja.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Kdaj boste NEcepljenci tako množično čez 90 % nehali fašistično okupirati intezivne enote ?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Naj kr izvolijo…zal pa vse kar lahko dosezejo da se otroke prisilno cepi, zalostno.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Glede na preteklo prakso, prekoračitev pooblastil (excessive force)
Tip je bil na napačnem mestu ob napačnem času, nič drugega.
Ugibanje oz. predvidevanje, ki je morda povsem napačno kot v primeru "prisilnega cepljenja otroka, ki so ga trgali iz materinega objema" torej? OK, hvala za info.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Vsi se bomo z omikronom prekužili zelo hitro.. Velikega navala na bolnice, pa , kot kaže ne bo.... Z omikronom kovid, postaja samo malo močnejši prehlad...

Lockdownarji in vaci naciji pa v jok.
Kako to misliš "postaja samo malo monejši prehlad"? Kaj ni bil covid že od štarta samo malo močnejši prehlad? Dajte se antivaxxerji že enkrat malo uskladit no, boste imeli malce boljše šanse za doseganje vsaj trohnice kredibilnosti :D

• Haha
Reactions: bertoncl

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Jaz pa dvomim, da je to problem. Enostavno virus pač ni dovolj nevaren, da bi folk kar letel in nastavil rokico. Če bi kosila ebola bi zdaj že bili vsi pocepljeni.

Its just that simple.

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in javr

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Mah pusti tiste zblojence, tistim ne pomaga nič. Dela pa po mojem mnenju takšna komunikacija širšo škodo, kar je škoda.
Komunikacija je eden večjih problemov že od samega začetka tega covid sranja in da tega ne dojamejo v vsem tem času ter odpravijo probema je res - milo rečeno - zelo žalostno. Če pa so dojeli in vseeno ne naredijo nič v smeri izboljšanja, je pa še toliko slabše.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Komunikacija je eden večjih problemov že od samega začetka tega covid sranja in da tega ne dojamejo v vsem tem času ter odpravijo probema je res - milo rečeno - zelo žalostno. Če pa so dojeli in vseeno ne naredijo nič v smeri izboljšanja, je pa še toliko slabše.
Kaj pa če so dojeli (itak da so) in nič ne naredijo zato, ker jim tako ustreza?

• Všeč mi je
  • Wow
Reactions: Ytbnd in javr