Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.988
426
83
Tole je perfektn dokaz kakšna bedarija je PCT ukrep. Ukrep namenjen preprečevanju širjenja okužb, a sploh ne preprečuje širjenja okužb, ker cepljeni še vedno lahko trosimo ta deadly virus naokoli. Žalostno, da se ga še ne bomo kmal znebil. Preden me kdo začne napadat morm oment, da sem 3x cepljen, ampak se mi ta pct in witch hunt nad necepljenemi bedarija. Stroka ne povdarja dovolj, da se nej cepimo, da se zaščitimo pred hujšim potekom bolezni ne pa z namenom, da bomo iztrebli ta virus in bomo kao lahko začeli z normalnim življenjem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Kakšen je pa kaj splošni kontekst glede tega dogajanja? Kaj je ta na tleh ležeči tip prej počel? Je mogoče kakšnega policaja tolkel po glavi? Metal kamenje v policijske konje ali pse? Mirno stal in tiho protestiral nato pa so ga meni nič, tebi nič za brezveze policaji začeli tepsti s pendreki ter nanj naščuvali psa?
Na prvi pogled bi bil lahko ta tweet tak kot tisti, ki je kazal prisilno cepljenje otrok, ki to sploh ni bilo ampak so pač antivaxxerji vzeli delček enega x filmčka ven iz kontekta ter prekazali zadevo kot povsem drugačen scenarij kot je bil v resnici.

• Haha
Reactions: jonny77

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113

Za VIP tudi C ni ovira. Ima se, moze se.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Kakšen je pa kaj splošni kontekst glede tega dogajanja? Kaj je ta na tleh ležeči tip prej počel? Je mogoče kakšnega policaja tolkel po glavi? Metal kamenje v policijske konje ali pse? Mirno stal in tiho protestiral nato pa so ga meni nič, tebi nič za brezveze policaji začeli tepsti s pendreki ter nanj naščuvali psa?
Na prvi pogled bi bil lahko ta tweet tak kot tisti, ki je kazal prisilno cepljenje otrok, ki to sploh ni bilo ampak so pač antivaxxerji vzeli delček enega x filmčka ven iz kontekta ter prekazali zadevo kot povsem drugačen scenarij kot je bil v resnici.
Glede na preteklo prakso, prekoračitev pooblastil (excessive force)

Tip je bil na napačnem mestu ob napačnem času, nič drugega.

Kot tale

Medtem nl zunanje ministrstvo:

People who agree with lockdowns and covid passports create this police state.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83

Za VIP tudi C ni ovira. Ima se, moze se.
Čestitke Đokotu, da mu je ratalo in da je ostal pri svojih principih in poštenju. Kaj pa je njemu dobiti potrdilo v Srbiji, ki ima na voljo takšna in drugačna cepiva in ga vsi kujejo v zvezde. Sam Vučić bi mu ga osebno dal. No, razen, če se s cepljenjem tudi čipira, potem bi vedeli, da goljufa. :valjamse: Vsi vemo, da je to kugo prebolel brez težav in verjetno, ker veliko potuje in se udejstvuje, mu ne manjka protiteles še dan danes. Ta pa zopet niso edino merilo imunosti.
Naj še za inat vse zmaga in postavi piko na i. ;)

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77

B81

22. jul 2007
38.662
11.610
113
Ker ne vemo, kaj je ded delal prej, se nam to zdi prekoračitev...po drugi strani pa, če bi mirno protestiral, se to 100% ne bi zgodilo, pa če bi doma na peči sedel, tudi ne...

• Všeč mi je
Reactions: Matey
5. apr 2015
1.470
780
113
Čestitke Đokotu, da mu je ratalo in da je ostal pri svojih principih in poštenju. Kaj pa je njemu dobiti potrdilo v Srbiji, ki ima na voljo takšna in drugačna cepiva in ga vsi kujejo v zvezde. Sam Vučić bi mu ga osebno dal. No, razen, če se s cepljenjem tudi čipira, potem bi vedeli, da goljufa. :valjamse: Vsi vemo, da je to kugo prebolel brez težava in verjetno, ker veliko potuje in se udejstvuje, mu ne manjka protiteles še dan danes. Ta pa zopet niso edino merilo imunosti.
Naj še za inat vse zmaga in postavi piko na i. ;)
Plot twist.. Pozitivn bo pred finalu in predal 21i grand slam nadalu..

• Všeč mi je
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
38.662
11.610
113
Ah seveda, tudi meni bi bilo dobrodošlo, če bi bil prejemnik. Smiselno pa to seveda ni.
Kako to misliš? kako ni smiselno, da frizerka prejme pomoč, če ne sme frizirat? Kako ni smiselno, da turis. agencija prejme pomoč za plače zaposlenih, če je zaprta? Razen, če si misli9l, da ni smiselno zate, ker (na srečo) ne rabiš.

A bi bilo bolje, da bi frizerke zaprle jointe in šle na zavod, enako agencije? Bi bilo potem ok, da bi še karitas zaprl, ker bi v 15 minutah potalal vse?
Lej imamo vse in še več in niti ne razumemo prav, kako je, če ne veš, kaj bo jutri framilija dala v usta. Pa vsaj probaj razumet, da eni pa dejansko nimajo.

Jaz vas enostavno ne zastopim pa PM kaj ni več nič človečnosti? Pa kaj zaj če boš ti za 10 eur mesečno prikrajšan? Nikjer se ti ne bo poznalo.

• Všeč mi je
Reactions: dejan_

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Logistical and Technical Exploration into the Origins of the Wuhan Strain of Coronavirus (COVID-19)

odranoel

Fizikalc
8. dec 2020
223
62
28
To že vem, mislim sem na konkretne podatke. Razlika je, če jih je bilo hospitaliziranih npr. 0 ali 1 ali pa npr. 30 ali več. Seveda se ne bi dalo narediti nekega končnega zaključka, vendar bi sigurno tak podatek bil smiselen.

Končno odgovor na moje včerajšnje vprašanje, če je koga tudi zanimalo in še ni prebral...:)Mariborčanu/Mariborčanki pa želim hitro okrevanje...

Nazadnje urejeno:

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Mogoče zate ki serjes s polno ritko.
Za prejemnike je dobrodošlo
Ni pa dobrodošlo za tiste, katerim so denar vzeli - torej ostale upokojence, tuste, ki so v pokojninski sklad vplačevali.

Glej, če kdo misli, da si tisti z majhnimi penzijami - torej tisti ki so v pokojninsko blagajno vplačevali malo ali nič, ki nimajo polne pokojninske dobe in so praskali jajca namesto da bi hodili na šiht, morali prejemati dodatek, da bi se izenačili s tistimi, ki so delali 40 let in toliko časa vplačevali v pokojninsko blagajno, naj jim da iz svojega žepa. Ali pa iz proračuna, nebi smelo it pa to iz pokojninske blagajne.