Sem se, v marsičem. Sam mene zanima za kaj konkretno ti misliš, da sem se, pa bova videla, če priznam ali ne.Se pravi se še nikoli nisi zmonit.
Odvisno kako se bo to izvedlo.Podlaga za večno špikanje vsakih 270 dni je tukaj.
A ti bi zdej, da vlečem tvoje stvari iz osebnega živlenja ven? Dober poskus.Sem se, v marsičem. Sam mene zanima za kaj konkretno ti misliš, da sem se, pa bova videla, če priznam ali ne.
Haha, nič no boš naredil.Odvisno kako se bo to izvedlo.
Če je to v veljavi za trajanje epidemije, ne vidim nobenega problema. O omejitvi trajanja potrdil se je govorilo že od uveljavitve le teh.
Če se bo to vleklo tudi po normalizaciji razmer, bom v prvi vrsti z granitno kocko. (pa jaz se bom cepil vsako leto neglede na obveznost le tega)
Btw, veljavnost potrdila je brez pomena, če potrdilo ni več zahtevano. Kar se jasno pričakuje ob umiritvi razmer.
Slabše kot pred drugimi sevi.Kar se tiče omikrona, kakšna je zaščita pri prebolevnikih? Je kdo kje zasledil, kje kaj piše o tem? Pa da gre za verodostojen medij...
Tist lohk če greva na pivo. Sam boš mogu nehat prpo vlečt za to. Do takrat bo pa čist zadost moja vsebina tukaj gor. Potrud se, če me že z egotripom zmerjaš.A ti bi zdej, da vlečem tvoje stvari iz osebnega živlenja ven? Dober poskus.
Bi se jim pa še ti in tebi podobni pridružili, pa bi danes pisal, da so protestniki inteligentni, delavni, pošteni....... Ampak ne, ti si podpiral vladne protiustavne odloke in tolkel po tistih, ki so nasprotovali vladnim ukrepom, šele danes počasi spoznavaš, da so te nategnili, ampak nisi pa še spregledal.Protestniki so bili nesposobna svojat in še vedno so. Ni to način, da bi karkoli dosegli, sploh s svojimi vsak teden drugimi idejami zakaj so tam.
Desedaj gre še vse v to smer kot sem pisal in nič kontra.Lolek dej ne bluzi
nič te ne zmerjam, preberi še enkrat, da boš razumelTist lohk če greva na pivo. Sam boš mogu nehat prpo vlečt za to. Do takrat bo pa čist zadost moja vsebina tukaj gor. Potrud se, če me že z egotripom zmerjaš.
No kaj je zdej, za katero mojo zmoto hočeš priznanje?nič te ne zmerjam, preberi še enkrat, da boš razumel
A se nismo domenili, pa ti si bil eden bolj glasnih glede tega, da se ne bomo obremenjevali s številom pozitivnih, ampak bomo rajši gledali stanje v bolnišnicahDesedaj gre še vse v to smer kot sem pisal in nič kontra.
Evo okužbe padajo, a bodo kaj sprostili ukrepe, kaj misliš?
Dejansko si bukselj, pa še ponosen na to. Po svoje še dobro, da je višek tvoje sposobnosti pisat bedarije po forumu.Bi se jim pa še ti in tebi podobni pridružili, pa bi danes pisal, da so protestniki inteligentni, delavni, pošteni....... Ampak ne, ti si podpiral vladne protiustavne odloke in tolkel po tistih, ki so nasprotovali vladnim ukrepom, šele danes počasi spoznavaš, da so te nategnili, ampak nisi pa še spregledal.
Lolek. Daj poglej koliko je še okužb in kakšna je zasedenost po bolnicah.Desedaj gre še vse v to smer kot sem pisal in nič kontra.
Evo okužbe padajo, a bodo kaj sprostili ukrepe, kaj misliš?
To so Ljubljanski blokarji, ki nimajo vikendov.Protestniki so bili nesposobna svojat in še vedno so. Ni to način, da bi karkoli dosegli, sploh s svojimi vsak teden drugimi idejami zakaj so tam. So bili veliko bolj pametni v drugih državah, pa so jim enako uredili potrdila in obvezno cepljenje oz. je vse v pripravi. Torej niso naredili nič, saj jih 90% sploh ni točno vedelo zakaj so tam tisti teden. Malo Janša, malo virus, malo ukrepi, malo policija, malo Hojs, pač malo počez.
Virus je tu, drugače bi se bolnice čohale po glavi, pa žal čohajo po glavi nezavestne anticepilce, ki jih filajo s kisikom. Tako, da virus kar lepo je. Žal imamo pa za borbo proti njemu stare antivaxerje, ki bodo še naprej polnili bolnice in slabo delujoča cepiva, ki tudi ob 100% precepljenosti mladih in starih vsake pol leta ne garantirajo rešitve.
A ni ako, da stanje v bolnišnicah samo sledi trendu okuženih?A se nismo domenili, pa ti si bil eden bolj glasnih glede tega, da se ne bomo obremenjevali s številom pozitivnih, ampak bomo rajši gledali stanje v bolnišnicah