Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.096
6.117
113
Po Indiji sedaj Madžarska vs Israel

Today Israeli Ministry of Health added Hungary to its "orange list" of high Covid risk countries.
Apparently the Ministry of Health got really annoyed that Hungary without masks and Covid passports is doing much better than Israel with masks, Covid pass, and 3rd shots.
E-nPuLJWUAU4WUd.jpg

Floki

Guru
6. sep 2007
10.246
3.263
113
V ameriškem sistemu kradejo še bolj kot v našem. Poglej njihove cene storitev in materiala - x10 od naših. Pa take razlike v kvaliteti vseeno ni. Večino dobička seveda pobašejo zavarovalnice. Ljudje pa na mamilih, ker namesto da bi šli na operacijo (in bankrotirajo) raje leta in leta žrejo protibolečinske tablete kot bombone. Poglej tudi kakšne statistike, kako gre njihovem zdravstvu. Se še spomnim grafa umrljivosti novorojenčkov (pri porodu in do 1 meseca po porodu) - so bili nekje 4. na svetu cca 5 let nazaj. V imenitni družbi par najrevnejših afriških držav.

Zakaj so cene v Ameriki tako visoke ni glavni razlog za 5x več kradejo ampak cena za odgovornost ki jo nosijo in plačajo.
Če tebe v Sloveniji zajebejo zdravniki je največ kar boš dobil nekaj 10k če boš res invalid pa še to boš težko dokazal. V Ameriki gredo zneski lahko v milijone. Za neko banalnost dobiš nekaj 100k brez težav.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.246
3.263
113
Nisem vedel da darjan zapira državo in omejuje storitve.

Ne on zganja paniko sam preber njegove objave. Jojprejoj kaj nam delajo kr umrl bo. Jaz nimam nikjer težav, bil sem na koncertu bil sem v kinu pa v restavraciji, frizerju na masaži. Nobenih težav nikjer. Kje ima on težave?

edit: Saj bi nalepil še njegove zapise pa vidim da jih je preveč, v kovid temi jih je samo v 48 urah spisal 50 komadov.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: mosseero

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.456
4.301
113
PCR test partnerke pozitiven, simptomi 0. Čakam na klic karantene jutri. Če si izborim možnost dela na polju je vse OK, drugih stikov preventivno nimam, moj test še zmeraj negativen, hitre delam na 2 dni.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
PCR test partnerke pozitiven, simptomi 0. Čakam na klic karantene jutri. Če si izborim možnost dela na polju je vse OK, drugih stikov preventivno nimam, moj test še zmeraj negativen, hitre delam na 2 dni.
Poročaj naprej situacijo. Pozitiven PCR še nič ne pomeni. Lahko, da je bila že nekoliko prej v stiku z virusom in so testi zaradi tega pozitivni, vročina pa je bila reakcija na cepivo. Sam poznam nekaj ljudi katerih družinski člani so bili pozitivni in z blagimi simptomi, pa oni sami niso imeli nobenih znakov okužbe, čeprav so bili vso karanteno skupaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.919
7.162
113
5.10.2020 ... Hospitaliziranih je 107 oseb, na intenzivni negi je 21 oseb

Lani oktobra je bilo razmerje hosp vs int 5:1, kar je zelo podobno trenutnemu stanju. Pomeni ni nič boljše, čeprav se gre za Delto, ki je samo kot prehlad v večini primerov.

Ne razumem, zakaj se rizični ne cepijo, tako da pozivam vse tu, rizične, Cepite se. Če pa ne, pa ostanite doma.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
5.10.2020 ... Hospitaliziranih je 107 oseb, na intenzivni negi je 21 oseb

Lani oktobra je bilo razmerje hosp vs int 5:1, kar je zelo podobno trenutnemu stanju. Pomeni ni nič boljše, čeprav se gre za Delto, ki je samo kot prehlad v večini primerov.

Ne razumem, zakaj se rizični ne cepijo, tako da pozivam vse tu, rizične, Cepite se. Če pa ne, pa ostanite doma.
od kot tebi te napačne informacije?