Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.547
3.629
113
Update iz Švice iz prve roke: Šole in vrtci zaprti, v trgovinah je omejeno število ljudi in potrebno se je razkužiti. V nasprotju z našo represivno vlado pa tam spodbujajo ljudi naj gredo ven. So dali celo napise kje so sprehalalne poti. ;)

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Si kelnar ali zakaj ne smeš delat ? Otroci se učijo prek računalnikov.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Darjan...a maš vročino ?
Kako pa definiraš trenutno stanje? Ne smemo delat, ne smemo se družit, ne smemo se gibat med občinami? Za našo "ureditev", je to že totalni lockdown.

Ne smemo delat, wn.
Zajeta slika.PNG

• Všeč mi je
Reactions: darjan

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.635
1.026
113
49
KR
Še nikol ni bilo.
Povzročitelji so bili vedno daleč.

Jebemu, ampak na tem forumu res ne morš čist nč povedat, da te en takoj ne zabije. Če bom reku da grem v hrib, bo totalno narobe od #ostanidoma aktivistov, če bom pa reku da bom doma ležal, se bo pa najdu en, pa reku da sm zavalen prasc. Edin kadar se omen, da gremo na šiht, ste pa tih, ker se ve za koga oz. kaj se dela, kanede? :p :p :p

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.370
1.420
113
Jebemu, ampak na tem forumu res ne morš čist nč povedat, da te en takoj ne zabije. Če bom reku da grem v hrib, bo totalno narobe od #ostanidoma aktivistov, če bom pa reku da bom doma ležal, se bo pa najdu en, pa reku da sm zavalen prasc. Edin kadar se omen, da gremo na šiht, ste pa tih, ker se ve za koga oz. kaj se dela, kanede? :p :p :p
Torej si 1 ali 2 ?:evil:
Delaš za javno upravo. Zame ziher ne (Kje je angelček smeško ?)

Nazadnje urejeno:

corsol

Guru
11. mar 2010
3.368
1.212
113
e, j.bi ga,...tu smo z vseh vetrov...levi , desni, beli, črni,.....enemu boš sigurno šel na živce
;)

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
kje je Darjan zdaj ? A je šel v drugo občino delat nadure da bo napisal da je doma totalno zaklenjen zaradi Janše...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
corsol če si dost dober pa vsem ;)

nimaš kej, jaz predlagam da tistim pametnjakovičem tukaj izdamo potrdilo da počnejo kar želijo, v primeru da dobijo kitajca pa ne dobijo postle ali respiratorja ker je itak sam gripca.
"cel svet", od ultra kapitalistične amerika do komunistične venezuele in kitajske se je "zaprl" ker ne vejo točno kaj naredit.
tukaj mamo nekatere ki vse vedo, zakaj zakaj se jih ne pokliče na pomoč?! meni je to največja uganka...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77