Mene neb nič motilo, če bi legaliziral gradbene štacune. Da bi se z gradbenim materjalom lažje prebijal čez osamo.
Mene neb nič motilo, če bi legaliziral gradbene štacune. Da bi se z gradbenim materjalom lažje prebijal čez osamo.
Jaz vem za eno 100+, ki bo naslednji teden ugasnila :-(Veliko proizvodenj? Od kje pa imaš to informacijo?
Joj škoda, ker je podelitev policijskih pooblastih vojakom propadla.Policija bo zato zaradi zagotavljanja zdravja vseh prebivalcev Slovenije ta petek, soboto in nedeljo na avtomobilskih cestah ter ostalih državnih in lokalnih cestah izvedla poostren nadzor nad upoštevanjem prepovedi," so napovedali.![]()
Svet24.si - Policija "izdala", kje bodo najbolj nadzirali prepoved gibanja in zbiranja
"Čeprav so prepovedi neprijetne za ljudi, še posebej v prvih pomladnih dneh, ko lepo vreme kar kliče k druženju in gibanju na prostem, je njihovo spoštovanje izjemnega pomena za dobro vseh," so opomnili na policiji.novice.svet24.si
Na avtomobilskih cestah bodo promet s pomočjo prometne signalizacije preusmerili na počivališča in nadzorne točke, kjer bodo policisti nato opravili nadzor. Ob tem opozarjajo, da bo promet preusmerjan samo s pomočjo prometne signalizacije, brez fizične zapore. Zato voznike pozivajo, naj bodo pozorni in naj signalizacijo dosledno upoštevajo.
Poleg tega bo nadzor potekal tudi na drugih državnih in lokalnih cestah. Nadzirali bodo predvsem dostope do priljubljenih turističnih točk, kjer je po njihovi oceni pričakovati zadrževanje večjega števila ljudi.
Mene zanima za tiste ki so/smo v blokih, kako prenašate kakšna sosede ki bi se odločili v teh časih renovirati stanovanje ali kaj podobnega in da potem štemajo/vrtajo/razbijajo? Najbrž bi bilo to v tem času, ko morajo biti vsi doma, neokusno dejanje.
Ta retorika se sliši samo od "rdečih kmerov"...tebi podobni hujskači ste mentalno še zmeraj v času srpa in kladiva...Ko bo pri nas zavrelo bo puklasti moral spokati šila in kopita.
A misliš da policaji ne bodo brali tvojih in mirsijevih idej? Zarad mene...Rad bi prvo preveril z moderatorji, da ne bo brisanja ali kaj podobnega.
Po naših informacijah je v Ljutomeru prihajalo do kar večjih kršitev prejetih navodil. Do pred kratkim so sprejemali obiske, imeli odprta vrata, kar že nekaj časa ne velja. Verjetno je tudi to, kar se je zgodilo, posledica neupoštevanja navodil," meni Gantar.
Poudarja, da imajo v domovih za starejše, ki dejansko so kritična točka, enotna navodila za delo. Ključno je v prvi vrsti ravnanje znotraj vsakega doma – nadzor na vhodu in tudi izhodi iz doma, saj čeprav obiski niso dovoljeni, so ponekod izhodi starostnikov.
![]()
A quick finger-prick blood test can determine whether you've ever had the coronavirus. It could soon become widely available.
A quick blood test could help you figure out whether you've developed antibodies for the new coronavirus — which means you had it.www.businessinsider.com
Zakaj ni tega v EU?
Čisto resno: a ti kam pošljem "potičko"?........... se pri isti osebi test blata izkaže za pozitivnega še 14 dni po tem, je pa trenutno v to par (beri 7 ljudi), za končen rezulat potrebujem večje število testiranj.
Februarja je imela tamala hud gripi podoben virus, ki ga v pediatricni bolnici niso uspeli identificirati (so rekli, da ni gripa, ampak ene vrste virus), v zacetku marca pa hud kaselj, ki je trajal 2 tedna. Oboje je prinesla iz sole in ves, da bi rad vedel, ali je bilo karkoli od teh dveh stvari tole sranje.Ker še ni šel skozi "prvi" val.
Čez dva tedna bom spet tam....Eno zanimivo in predvsem resnično vprašanje iz fjstbuka
Poglej priponko 32430
Pri nas isto.. Februarja je bilo ogromno tega. Jaz mislim da je virus že prej prišel iz kitajske ampak pač niso testirali... Mogoče je že ogromno evropejcev to prebolelo.Februarja je imela tamala hud gripi podoben virus, ki ga v pediatricni bolnici niso uspeli identificirati (so rekli, da ni gripa, ampak ene vrste virus), v zacetku marca pa hud kaselj, ki je trajal 2 tedna. Oboje je prinesla iz sole in ves, da bi rad vedel, ali je bilo karkoli od teh dveh stvari tole sranje.
Testiranje na proti telesa je nujno, da ugotovimo, ali je prvi val sel ze skozi ali smo sele pri prvem valu.