mogoče se pa hočejo znebiti stroška za domPred kakim dnevom je eden od direktorjev doma jamral, da svojci na polno švercajo skozi okna ali terase v dom razne zadeve, od priboljškov dalje in s tem seveda vnašajo virus.

mogoče se pa hočejo znebiti stroška za domPred kakim dnevom je eden od direktorjev doma jamral, da svojci na polno švercajo skozi okna ali terase v dom razne zadeve, od priboljškov dalje in s tem seveda vnašajo virus.
aha on vse razločno pove...Glej...ravno zaradi takih kot si ti se bodo sankcije in omejitve še bolj stopnjevala po vsej Sloveniji.
Je Hojs lepo in razločno vse povedal.
A pri nas se ne uporablja doubke check tudi iz “riti”, kot počnejo nekje zunaj kot sem zasledil
pojdi v dom da se okužiš potem okuži še familijo če jo imaš in potem lahko še nehaš srati po forumu. (ostalih ki niso tvoja družina se v tem času izogibaj)Pa če je virus že "povsod", na koncu bomo najbolj najebali, ker bomo najmanj prekuženi. Potem pa se čudli, ko bo poleti naenkrat toliko smrti zaradi covid-19, medtem ko se bodo švicarji že sončili na jahtah.
pa trump je tudi te znanstvenike poslušalAlter znanstveniki trdijo na začetku te teme da kitajski virus uspeva samo v mrzlem vremenu...
Super, že vidim kako jim doma previjajo plenice, kopajo v primernih kopalnicah, menjujejo kateter, vrečke z urinom, dajejo ustrezno prehrano, previjajo rane, ki se jim težko celijo....
Če bi lahko skrbeli za njih doma, sigurno ne bi bili po domovih.![]()
kontrole... nekje so jih začeli izvajati nekje pa ne. pač ustavljajo in preverjajo zakaj si na poti. niso edini ki so jih ustavili.Naj mi nekdo pove, zakaj policisti ustavljajo moje sodelavce ze od ponedeljka naprej, zjutraj na poti v sluzbo? Ni bilo receno, da je ukrep omejitve na obcine namenjen predvsem preprecavanju zbiranja mnozic na turisticnih krajih?
Sele zdaj, ko jim je firma napisala potrdila, jim dajo mir, ampak ustavljajo jih pa se vedno.
Hitro je policija tole pograbila za namene represije. Je ocitno, da nima to nobene veze z zascito turisticnih krajev.
A zdravstvo sedaj obravnava samo Covid in res najhujše bolnike ??
Ostali resni bolniki, ki jim že kakšno leto niso postavili diagnoze (in terapije) so enostavno zavrženi in jih bo zdravstvo kasneje štelo kot žrtve Covid ???
Jp, zato pa jaz vsako jutro dozo vitamina c in vitamina d pred zajtrkom. Popoldne pa po travnikih in gozdovih s pesom.zgleda rabiš boljše čevlje.
PS: danes je ena teta rekla da se vidamin d in tudi c lahko veže na določene receptorje in se potem na te ne morejo vezati virusi... tako da če ste doma odprite okna in se malo soncu izpostavite
Ja se strinjam tsunami. Bi bilo treba počasi razmišljati v to smer. Zdej ne vem če je treba ravno zalaufat vse čimprej, je pa treba začeti pripravljati vse za to. Nardit, sešit mask da jih bo dost za vse za okol bluzit , nardit , nabaviti razkužil da bodo povsod in potem počasi gremo. Aja, pa še kakšen respirator kupit itd itd. Dejmo namesto za orožje za medicinsko opremo. No sej respiratorji so v tem trenutku najbolj nujno orožje. Nosit maske čimveč, umivati roke, se opazovat, vseeno držati razdaljo... Ker ni nobene garancije da tole ne bo jeseni spet. A bomo ponovi vajo ?
Sem za vsak primer pogledal še 3 strani nazaj, če na koga repliciraš, ampak se zdi, da gre za resno objavo.Glede na podatke ima Avstrija: 11.000 primerov, 146 mrtvih in že 1400 ozdravljenih.
podobno razmerje, kot v Italiji
111.000 primerov, 13.000 mrtvih in 17.000 ozdravljenih
Jp, zato pa jaz vsako jutro dozo vitamina c in vitamina d pred zajtrkom. Popoldne pa po travnikih in gozdovih s pesom.
Ne pozabi še na B complex in čimmanj "junk" hrane.
Sej vidiš un trištersedem že lima gluposti. To je ena večjih budalaštin, ki je nekomu ušla na tiskovki in en bi mogu letet takoj za to.Ta ideja se mi največja svinjarija tele krize do sedaj. Na srečo večina nas ve, kaj vse bi to potegnilo za sabo.Ampak če trije nasedejo na tole čustveno posilstvo je preveč. Človeka mi boste pripeljali pred vhod in adijo. Kje bom dobil recepte, plenice, pomoč na domu, bolniško posteljo. V teh časih ? Aja, injekcije mu tudi jaz lahko dajem? Ah, brez veze .... In za ves ta luksus bom še zmeraj plačeval jurja v domu. Jurja! Pa stres ko bo treba nazaj v dom. Če bi bil žleht bi rekel da je tole politika te vlade da sprosti čimveč mest v domovih za starejše. Za naslednji dve leti bo, pol bodo pa volitve.
Hrano pa jemo svezo, slovensko, s te kmetije:Ne pozabi še na B complex in čimmanj "junk" hrane.