Migranti živčno čakajo nekje v gozdu, da se situacija s corono pomiri, da bodo meje znova odprte.Kam so šli vsi migranti??...odkar je prišel corona virus so kot kaže vsi pobegnili nazaj...nič več o njih po medijih cele dneve.
Migranti živčno čakajo nekje v gozdu, da se situacija s corono pomiri, da bodo meje znova odprte.Kam so šli vsi migranti??...odkar je prišel corona virus so kot kaže vsi pobegnili nazaj...nič več o njih po medijih cele dneve.
migranti so še vedno tam kjer so bili pred corono. Verjetno jih je nekaj šlo naprej, nekaj nazaj... ampak očitno niso več tako pereč problem.
Ne skrbi, ko bo šla mimo corona in vse o novi vladi, bojo spet miganti aktualni.
Migranti živčno čakajo nekje v gozdu, da se situacija s corono pomiri, da bodo meje znova odprte.
Kdor pozna kitajce ve da pojejo vse kar leze in gre. Higiena tudi ni ravno vrhunska.
Tako. Zbirajo se in konsolidirajo vrste.DovoljVelikeMaseMigrantovNičNeUstavi.press
Migranti živčno čakajo nekje v gozdu, da se situacija s corono pomiri, da bodo meje znova odprte.
Nismo mi Kitajci, da bi zgradili bolnico v enem tednu.
Pa kaj bolnico, niti čakalnice in sprejemne ambulante ne znamo drugače postaviti kot v šotoru. Ajd, vsaj šotor imamo. Dobro da ni kaka Union marelaNismo mi Kitajci, da bi zgradili bolnico v enem tednu.Tale Mrevlje pa res kuha težko zamero, da tako pljuva po UKC.
Se ve kaj starost teh Irancev ?
Ok, eno vprasanje...zbolis, klices dohtarja, ti rece, bodi doma. In pol? Te pride kdo testirat? Recimo, da imas virus, noben te ne testira, stevilka okuzenih nula....a ti bolan....?
Zanimalo ga je, kako vedo da nisi okužen Oz, da si če mu rečejo, da ostane doma.Verjetno se zdravijo simptomi, se pravi na začetku dokler je bolezen blaga dobiš stvari za zbijanje vročine ipd. kar dobiš v primeru pljučnice. Če se stvar poslabša, če težko dihaš, ti pade kisik v krvi, potem ukrepajo dalje in te po potrebi odpeljejo z rešilcem ali črnim mercedesem.
Ampak to je moja laična razlaga.
Zanimalo ga je, kako vedo da nisi okužen Oz, da si če mu rečejo, da ostane doma.
Očitno tudi ti ne veš, da požrejo vse kar miga.Pa kaj če imajo šmensi mesta.Poznam Kitajce. Nimam pojma, o čem govoriš. Ne v prvem, ne v drugem stavku. Sploh pa ne v mestih, kjer je največji izbruh virusa...