Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

jest5

Guru
18. avg 2007
26.311
-8.956
113
Dafaq? Zakaj se jih je torej poslalo na Kitajsko, če niso uporabne? Da izpademo v lepi luči?
Imaš morda kak vir kaj točno se je poslalo?
Niso neuporabne, ne nudijo pa popolne zaščite.

Btw, maske je doniral Kylin Prime Group v kitajski lasti. Slovenija jih je zgolj odposlala.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.311
-8.956
113
:valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:
PAVLE KALINIĆ, šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, novinarima je rekao da ga boli k**** kada su ga nazvali i pitali za koronavirus.
Naime, kako je objavio 24sata, nazvali su Kalinića i pitali ga hoće li organizirati press konferenciju zbog prvog slučaja koronavirusa u Hrvatskoj.
"Ja sam otišao ća, u avionu sam, idem za München i od tamo letim za San Francisco i boli me k****", rekao im je Kalinić.

• Haha
Reactions: bizi in Ginginova

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Trenutno je pa najbolj udarna novica o tem kitajskem virusu ta, da se je namestnik iranskega ministra za zdravje kateri je okužen včeraj sestal z predsednikom irana, imel razgovor z njim, rokovanje.
Spremljamo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Morda ste pa opazili da na kitajskem že 5 dni ne narašča več število URADNO okuženih
Zanimivo a ne ?
Zajeta slika.PNG

13. jul 2011
2.677
626
113
Niso neuporabne, ne nudijo pa popolne zaščite.

Btw, maske je doniral Kylin Prime Group v kitajski lasti. Slovenija jih je zgolj odposlala.
Pa nabavljene so bile preko naše tovarišije :evil:
Se mi kar zdi, da je bili takih "donacij" kitajskih podjetij v Evropi še kaj. Dejansko bi lahko šlo za organizirano kupovanje zalog s strani Kitajske.
Sicer pa država, ki nima vsaj nekaj take robe v državnih rezervah, ni vredna imena država. Pustimo se presenetiti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.635
5.660
113
Sranja od 123 jasno ne bo nihče pobrisal

Jasno saj je od 123 in se ga ne upam :nigladek:
Prvo je bila njegova "novica"....in čez par ur je bila šele tvoja s katero si ga demantiral...

Kar se mene tiče vaju oba mečem v isti koš...en je panik drug pa cinik..oba neuporabna v dani situaciji!

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
Da je potrjen kitajski virus v Sloveniji nisem nikoli napisal in ne linkal. Tolk o tem.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Ti skozi pisanje in komentarje zganjaš paniko. Me zanima koliko časa tipkaš osgovor glede na to, da se ti roke tresejo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.935
113
dajte se raje osredotočit na STA in njeno zavajanje.
Zavajanje včeraj in resnica dones ko je okuženih rekordno število v enem dnevu v Italiji
Zajeta slika.PNG

Zajeta slika.PNG

5. apr 2015
1.461
774
113
Torej širimo "nepaniko".. Vse je v najlepšem redu.. Skrbimo za preventivne ukrepe in ne odhajajmo v okužene lokacije pa bo. Država pa se tak kot vedno sama s sabo ukvarja. Aja pa kako kilo moke, makaronov, sladkorja in tun in golaža lahko nabavimo...