In ti resno verjameš, da so ga nalomili, ker ni nosil maske? Bolnik!!!
Jaz še kar čakam od četrtka ob 17h.Kok časa ste čakali na rezultate. Neg in poz. Msg, klic?
Pol si negativenJaz še kar čakam od četrtka ob 17h.
A se je 2x v dveh dneh šel testirat?Sodelavec pa dobil sms negativno, naslednji dan pa pozitivno. 14 dni (mislim) ga ni blo.
Nisi me razočaral, odgovor je točno tak kot sem od tebe tudi pričakoval.evo.
isto kot dan prej.
To so ene lažne gluposti, ki se širijo po facebooku.Ne, sms negativno, drug dan pa klic.
Napake se dogajajo. Pri 7000 izvidih na dan pride do kaksne napake.To so ene lažne gluposti, ki se širijo po facebooku.
Napake so možne, vendar zgornji scenarij pač ni možen glede na način njihovega dela. Je pa možno obratno, da te pokličejo da si pozitiven, naslednji dan pa dobiš pomotoma sms, da si negativen.Napake se dogajajo. Pri 7000 izvidih na dan pride do kaksne napake.
Kolk pa je bil star? Veš kaj več?Danes smo od razredničarke od naše tamale (6.razred) dobili mail, da je eni od sošolk zaradi covida umru oče. Upam, da ni tamala prinesla virusa domov iz šole, saj bi se v tem primeru znala tamala še kaj sekirat zaradi tega :\
#SamPovem
Kolk pa je bil star? Veš kaj več?
Pa kaj sem napisal, da sem to nekje prebral al kaj? Boš prebral še enkrat? Znaš brat? Bo šlo? /fischer mode offNapake so možne, vendar zgornji scenarij pač ni možen glede na način njihovega dela. Je pa možno obratno, da te pokličejo da si pozitiven, naslednji dan pa dobiš pomotoma sms, da si negativen.
Ce si negativen sobis sms ali izvid po posti, ce si pozitiven te POKLICEJO OSEBNO. Razumes razliko? Ce je izvid pozitiven dobis klic, ce si negativen sms ali izvid po posti. Izvid po posti pa pac traja, kdor da bris v cetrtek verjetno sele v ponedeljek dobi posto.Napake so možne, vendar zgornji scenarij pač ni možen glede na način njihovega dela. Je pa možno obratno, da te pokličejo da si pozitiven, naslednji dan pa dobiš pomotoma sms, da si negativen.
Vem dobro kako poteka in kot sem napisal ... to kar on navaja, da so ga obvestili, da je negativen, potem pa ga nasledmji dan klical da je vendarle pozitiven, enostavno ni možno.Ce si negativen sobis sms ali izvid po posti, ce si pozitiven te POKLICEJO OSEBNO. Razumes razliko? Ce je izvid pozitiven dobis klic, ce si negativen sms ali izvid po posti. Izvid po posti pa pac traja, kdor da bris v cetrtek verjetno sele v ponedeljek dobi posto.