Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Faking zastraševalci, to ste! Znate samo z nizkimi pod pasom med tem, ko skrivate podatke o številu umrlih po starosti.

Na srečo je CDC dal ven podatke, pa bom dal še 1x: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

CDC.png

Tole je smrtnost po starosti. V moji starostni skupini je torej smrtnost 0.02%! Do 70-tega leta skoraj nihče ne umre. Vi pa zagovarjate ukrepe kot da bi muhe po stanovanju pobijal z macolo, pri tem pa uničil celo stanovanje. In to se počne z našo državo.

Iz prvega vala se niste ničesar naučili, to je, da se prepusti delovnemu folku in mladini, da funkcioniramo normalno in gre virus čez nas, zaščiti 70+let stare, država pa preživi.

Tako bo pa VSE uničeno. Država, življenja, zdravstvo, gospodarstvo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kupi boljši kalkulator pa ne deli z 0. Že vrabci čivkajo, da je sars-cov2 bistveno bolj nalezljiv kot virusi gripe.
Ce bi testirali vse ljudi z gripo bi mogoce dobili se vec okuzenih. Nikoli nebomo vedeli.
Testiranja se zmanjsuje ker se dogaja to kar trobim ze nekaj casa - zdravstvo tega ne zdrzi in je povsem nepotrebno posiljati 99% zdravih ljudi v karantene. Tega noben sistem ne zdrzi.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Tole je smrtnost po starosti. V moji starostni skupini je torej smrtnost 0.02%!

Niti na kraj pameti ni nikomur padlo, da bi ti Andy, mladenic redno "osucnan i okupan" poln vitamina D.... umrl. To ti je menda jasno po celotni edukaciji ki jo trajbas ze od februarja dalje. COVID19 ima druge slabe lastnosti ki jih ti ne vidis, niti jih bos kdaj videl. Ker si nazalost prevec narcisoiden. O teh pa je pred kratkim lepo povedal strokovnjak Tusak.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: B81 in SamSvoj