Ne, kr tak jih grem malo pogledat, pa gužvo delat.
Hočem videt, če so medicinske sestre res spodaj brez, la - la - la.
Hočem videt, če so medicinske sestre res spodaj brez, la - la - la.
Kaj ima to veze s tem, kar sem napisal?
Kupi boljši kalkulator pa ne deli z 0. Že vrabci čivkajo, da je sars-cov2 bistveno bolj nalezljiv kot virusi gripe.Aha, gripa se ne more, Covid19 pa lahko? Does not compute.
ORLY?Kupi boljši kalkulator pa ne deli z 0. Že vrabci čivkajo, da je sars-cov2 bistveno bolj nalezljiv kot virusi gripe.
Kdaj pa veš kdaj je konec lockdowna če ne testiraš?
Ce bi testirali vse ljudi z gripo bi mogoce dobili se vec okuzenih. Nikoli nebomo vedeli.Kupi boljši kalkulator pa ne deli z 0. Že vrabci čivkajo, da je sars-cov2 bistveno bolj nalezljiv kot virusi gripe.
Stevilke v bolnicah bodo padle ko bomo nehali ljudi hospitalizirati preventivno. Trenutno je vsaj 20% okuzenih v bolnicah "za vsak slucaj".
Ne sekiraj se nisi edini. Bolje ostat tiho kot pa poslušat 10 njemu podobnih, ki ga zagovarjajo kot svetnika.Meni je prišlo na uho da je AndY1 neuravnovešen. Na to sem opozoril že nekaj časa nazaj, pa sem bil sestreljen.
Tole je smrtnost po starosti. V moji starostni skupini je torej smrtnost 0.02%!
Kdo je rekel na intenzivni? Rekel sem v bolnicah.Mhm...na intezivni negi so kr tko za vsak slučaj.
o joj...
Kdo je rekel na intenzivni? Rekel sem v bolnicah.
In ponovno zastrasevanje. To je to? Zaradi 0.02% moznosti se bom zabarikadiral v bunker?Niti na kraj pameti ni nikomur padlo, da bi ti Andy, mladenic redno "osucnan i okupan" poln vitamina D.... umrl.
In ponovno zastrasevanje. To je to? Zaradi 0.02% moznosti se bom zabarikadiral v bunker?