Ne ni res to je čisto sprenevedanje. Ljudje enostavno premalo nosijo maske, ne da jih nosijo še po polju. Včeraj na sprehodu je vsaj 10 tekačev in 20 kolearjev sopihalo in pljuvalo vse okoli sebe pa nihče ni nosil maske !!!! Res ne vem od kje si jemljete te pravcice !!
Najboljš, da se zazidaš v bajto in počakaš na konec, ker od strašnega spremljanja kolesarjev in tekačev brez mask te bo še pobralo. In gibanje na svežem zraku brez jebene maske je za zdravje dobro in sredi polja, ali pa po redko naseljenem kraju se da brez težav držat distanco in verjemi, da virus tam ne bo nate preskočil.
Tko da ja, si jemljem pravico do predihanja sebe in svojih otrok na svežem zraku in tega mi ne boš vzel ne ti, ne kak star prdec, ki se zdej sprehaja po polju, ker je gostilna zaprta, do včeraj ga drugje kot na poti v sosednjio gostilno še nisem videl.
In zdaj vmes vidim še en tvoj čustven izliv. Ne maske mi ni problem nostit in jo nosim, pravilno, tudi če imam ob mrazu problem, ker se mi očala rosijo, ker v zaprtem prostoru in zunaj, kjer je več ljudi je nošnja maske smiselna in koristna. Tko jo nosim v Ljubljani, pri nas na vasi pač ne, ker je pločnik čist zadost širok, da se da držat zadostno razdaljo. Tudi s tem se strinjam in vsakemu antimaskarju povem, da lahko reče kirurgu, ko ga bo operiral, naj da masko dol, ker je brezveze. Podobno pa povem tud kakemu zagrizenmu maskarju, naj odpika, kot sem unmu škisu včeraj.
Med sprehodom po naravi, pa maske ne bomo nosil, pa če se ti, al pa kak tebi podoben na glavo postavi.