For an effective Covid filter that will stop this pandemic, we need tests that can enable regimens that will capture most infections while they are still infectious.
Skoraj nima več smisla naprej brati...v začetku tega leta se je pokazalo, da lockdown niht gut, kar pa bi bil edini možen način zajezitve pandemije aerosolnega virusa. Ni to HIV al pa ebola...
Dokler pa se virus širi po lufti bolj uspešno kot navaden prehlad...pa gut luk.
Še 5 let se lahko gremo kar se gremo sedaj, potem pa bomo odnehali.
Dejstvo je, da se obroč krči, malo še pa bomo zboleli. fakt.
torej ni vprašanje če, ampak kdaj in kako.
ko korona ne bo zanimiva vec , bodo tudi o raku spet več pisali... ne skrbet.
ce ni si dojel, mene BK za Markeja in Tanjo.
Dej ne nakladej. Dejstvo je, da bo vsak zbolel prej ali slej, z masko ali brez in le od posameznika je odvisno, kako bo šel čez. Eni z lahkoto eni pa pač ne.
Zakaj je kar naenkrat pomembno kako preboliš vsako bolezen? Zakaj ni noben cajtng pisal o mojem fotru, ko ga je kemo terapija scvrla do skrajnosti? Je bil tudi na robu.
Ker rak ni nalezljiv.
Jaz sem bil na testu pozitiven. Z mano so šli v karanteno tudi žena in oba mulca. Brez testiranja. Pazili se nismo nič, ker bi bilo že prepozno za karkoli, saj je bil tisti vrh kužnosti že mimo. Zbolel ni nihče od njih.Točno tako, imam primer blizu in je bila ena oseba v gospodinjstvu pozitivna, so dali v karanteno vse iz hiše brez testiranja.
Hoces reci da nisi umrl zaradi covida?Jaz sem bil na testu pozitiven. Z mano so šli v karanteno tudi žena in oba mulca. Brez testiranja. Pazili se nismo nič, ker bi bilo že prepozno za karkoli, saj je bil tisti vrh kužnosti že mimo. Zbolel ni nihče od njih.
Evo, danes pa končno spet nazaj v službi.
Kakšno plitvo razmišlanje. Ali res ne zmoreš več? Se pravi, da morebitna smrt od raka je pa samo zamah z roko? Ta smrt ni važna?Ker rak ni nalezljiv.
President Trump says he & first lady tested positive for coronavirus after top aide infected on campaign trail
US President Donald Trump has confirmed that he and First Lady Melania Trump have both tested positive for the coronavirus, just hours after it was learned a senior aide had contracted the illness.www.rt.com
No zdej ima Tramp priliko testirat kako zgleda, če pije razkužilo in vse ostale njegove zablode. Bo lahko live poročal na tviterju. Dokler bo lahko.
saj nima tega virusa, to je samo špil predvolilni...
niti enga simptoma ne bo imel, nato pa bo cariral, kako je to p.. dim in da je imel prav in pravljice naprej