Sam res.....nehimo testirat ko hrčki...in bo virus "izzvenel"Če se ne bi zganjala panika, panike ne bi bilo
Sam res.....nehimo testirat ko hrčki...in bo virus "izzvenel"Če se ne bi zganjala panika, panike ne bi bilo
Eh..., če sam ne znaš pa vsaj druge uči.V čem te naj popravim? Aja, da v maskah nastaja monoksid? Težka, ker umiram od smeha.
Nič ni naknadno narisano.Kaj je tisto od MikiMusterja naknadno narisano v teh mesecih al je res ze staro?
Skok v prihodnost, ne Kamena doba..Nisem..torej je legit? Sej v Simpsonovih je tudi veliko skritih sporocil...in zato tudi mislim, da je vsaka vecja stvar planirana in rezirana. Nic ni prepusceno nakljucju.
Jp, Covid je iz netopirja skocu...jp, ahammm...
Staro iz 1970, pač Miki je šel 50 let v prihodnost.Kaj je tisto od MikiMusterja naknadno narisano v teh mesecih al je res ze staro?
Not, to je strip Skok v prihodnost. Grejo pogledat kako je, ko ima Zvitorepec težave s kosovnim odvozom. V bistvu razen datuma nima veze z današnjim dogajanjem. Pod zemljo pa tud še ne živimo.Nisi bral Kamene dobe? Vsaj zdi se mi, da je to to
v bistvu zadeva deluje tako, da nastaviš100 skritih napovedi, potem pa ko se ena približno uresniči, jo očitno izpostaviš, da ti ljubitelji teorij zarot vneto prikimavajo. hkrati pa nihče ne opazi preostalih 99 sfaljenih napovedi, ker so pač skrite...Nisem..torej je legit? Sej v Simpsonovih je tudi veliko skritih sporocil...in zato tudi mislim, da je vsaka vecja stvar planirana in rezirana. Nic ni prepusceno nakljucju.
Jp, Covid je iz netopirja skocu...jp, ahammm...
Kakšen veseli december ? Če že sedaj samo malo zakašljaš ali smrkaš te vsi gledajo postrani. In na naraščanje okuženih v prestolnici bo že oktobra pestro.A mislite, da bodo zaprli spet šole v prihodnje. Nekako imam občutek, da bo veseli december doma, ko se začne še gripa.
Sicer ne vem, če je že bilo to vprašanje, ampak zanima me teoretično - je možna okužba preko pakirane salame, puranjih prsi natančneje.
Pivka pa to..
Ne, samo preko bederc.Sicer ne vem, če je že bilo to vprašanje, ampak zanima me teoretično - je možna okužba preko pakirane salame, puranjih prsi natančneje.
Pivka pa to..