Khmm, to bi bilo pa Kreka za vprašat, on bo najbolje vedel.
Kaj pa v Cerkvah? so maske obvezne?
Cerkev je druga drzava. Tej drzavi recimo med drugim tudi davkov ni treba placevati
Khmm, to bi bilo pa Kreka za vprašat, on bo najbolje vedel.
Kaj pa v Cerkvah? so maske obvezne?
Kako so obvezne, če jih danes nista nosila ne Kacin ne Beovičeva na tiskovki?
Zakaj bi se zajebaval? samo poslušam Beovičko, in ji verjamem, saj je strokovnjakinja ali ni?Daj reci da se zajebavas
Toliko svobode govora, kot je imas danes, je ne bos imela vec nikoli, ko bo novi regime. Danes lahko reces "jansizem" pa ni problema. Pocakaj, da se vlada menja in se deri "fajonizem" ipd... pa se boma potem menla...
Aveš kaj. Dokler bodo po 500 do 1000 procentne marže na maske jih ne bo noben nosu kot je treba. Maska je bla po 5 do 10 centov, zdej je po 50 centov pa do 1 EUR. Masko za 5 centov vržeš v smeti iz trgovine, tiste za euro pač ne.Saj si sam odgovoril sebi, ne deluje ker nekateri ne nosijo , še več jih nosi napačno. 2 meseca se je to razlagalo kako je treba masko nosit, prijemat, odlagat ampak slovenci so/smo kot zlate ribice, za dva dni nazaj se še ve za več pa ne.
Aveš kaj. Dokler bodo po 500 do 1000 procentne marže na maske jih ne bo noben nosu kot je treba. Maska je bla po 5 do 10 centov, zdej je po 50 centov pa do 1 EUR. Masko za 5 centov vržeš v smeti iz trgovine, tiste za euro pač ne.
Jaz sem za 100 mask dal 7€ tri dni nazaj.
Malo brskanja po AliExpress
Pa delej, če ti je 10s klikanja odveč.Ja iz aliexpressa bom naročeval maske, zato da 3 eure prišparam. Imam tudi kaj boljšega delat v življenju.
Pa delej, če ti je 10s klikanja odveč.
Saj ni problem da jih večkrat nosi ampak da jih napačno nosijo. V Bauhausu jih imaš 50 komadov za 12€. Če imaš eno na dan za v trgovino in naokol je to za 2 meseca. Pač boš šel v 2 mesecih enkrat manj na por s kolegi.Aveš kaj. Dokler bodo po 500 do 1000 procentne marže na maske jih ne bo noben nosu kot je treba. Maska je bla po 5 do 10 centov, zdej je po 50 centov pa do 1 EUR. Masko za 5 centov vržeš v smeti iz trgovine, tiste za euro pač ne.
Pa kaksni antikristi ste tu, da ne veste, da se sedi v vsaki drugi vrsti (ena vmes fraj) in en plac vmes fraj? Mislim svastaCerkev je druga drzava. Tej drzavi recimo med drugim tudi davkov ni treba placevati
Ni res, ble so tud po 4 Eur na škatlo.Maske se že dobi za 8,9 na škatlo. Jaz sem jih še nedolgo nazaj za šiht kupoval po 50+ddv.
5 centov ni bila nikoli, pred korono so bile tiste najslabše po 12c, ta dobre/udobne pa nekje 25c.
Sploh ni poanta v tem, a jest mam za maske al ne.Saj ni problem da jih večkrat nosi ampak da jih napačno nosijo. V Bauhausu jih imaš 50 komadov za 12€. Če imaš eno na dan za v trgovino in naokol je to za 2 meseca. Pač boš šel v 2 mesecih enkrat manj na por s kolegi.
Vidim, da ste obsedeni z maskami. A to vas pa ne moti, da maska ne bo razpadla nadaljnih 500let? Toliko govora je bilo o zmanjševanju plastike, zdej je pa kar dobro. Malo se sprehodite po španski ali pa francoski obali zgodaj zjutraj pred smetarji. Krasni prizori. Aja, pa rokavic je tudi precej.