Marsikaj se da pojasnit, ampak raje tukaj steni pred sabo pojasnim, kot da se s flateartherji kregam.
Ti si pa raje malo o pljučnici preberi preden spet kaj spesniš.
Tudi Švedi zaostajajo oz ne prehitevajo smrtnosti lanskega, predlanskega in še katerega leta.
Verjamem da si odločen zobozdravnik, ampak kot uporabnik tega foruma, si v tejle temi aroganten in nekonstruktiven. Jaz lahko zagovarjam po tvoje napačno stališče, vendar sam nisi podal nobenega "pametne" in konstruktivne replike na moje trditve, razen da ne vem zakaj se gre pri pljučnici (kar v resnici ne vem, ker mi roko na srce ni potrebno vedeti, prepisovati z wikipedije pa nima smisla).
Moje mnenje: ČE JE KOVID RES TAKO NEVAREN, DA JE POTREBNO STRMOGLAVITI SVETOVNO GOSPODARSTVO, UNIČITI ZDRAVSTVO IN ŠOLSTVO, DRŽAVE ZADOLŽITI Z DOTISKANIM DENARJEM ZA 3 GENERACIJE VNAPREJ, ZAKAJ SMRTNOST TEGA NE DOHAJA?
ZAKAJ GA PREBOLEVAJO STAROSTNIKI V DSO-JIH? KAKO TO, DA SILNI PROTESTI PO SVETU, NISO DVIGNILI OKUŽB V MILIJONE, KO SE JE ZBIRALO PO PAR 10.000 PROTESTNIKOV BREZ ZAŠČITNE OPREME V SVETOVNIH PRESTOLNICAH. ZAKAJ "ŽURI" V KLUBIH IN DISKOTEKAH ČEZ POLETJE NISO NAPRAVILI ZDRAVSTVENEGA KOLAPSA IN RAKETIRALI V NEBO ŠTEVILA OKUŽENIH?
Predvidevam da bo zobozdravnik na tej točki zapel z definicijo pljučnice.
Enemu "nešolanemu" Potrču, večina slovenske šolane in strokovne javnosti ne more vzeti kredibilnosti in točko za točko demantirati njegovih tez, uspe se jim pa spraviti na osebno raven. Njihova najboljša razlaga zakaj je to tako nevarno, je predvsem to, da so oni hodili ogromno let v šolo, ter da so zaradi tega strokovnjaki.
Po mojem videnju, nastopajo zelo podobno kot alter zobozdravnik, ker je on zato v šolo hodil, baje več ve kot mi vsi skupaj drugače misleči. Morda imajo prav, vendar trenutna dejstva ne gredo v to smer in se kaže, da smo morda resno zapretiravali
Sama dejstva kovid zagovornikom, v kolikor jih primerjamo generalno in ne selektivno, nobenemu zagovorniku ne gredo v prid.
Če vlada jutri pusti prosto presojo glede nošenja mask in razkuževanja rok, bom sam med prvimi, kateri bo to opustil (sedaj se tega resno držim, kljub temu da menim, da je to nepotrebno).