Uporabniku, ki se je testiral, se informacija o tem, ali je okužen ali ne, psevdonimizirano naloži neposredno v aplikacijo.
Toliko ljudi je aplikacijo naložilo, manjka pa bistven podatek, koliko jo dejansko uporablja, ali pa so jo samo iz firbca naložili. Ne ve se pa tudi, koliko ljudi je aplikacijo izbrisalo iz telefona. Realne slike uporabe ne moreš dobiti, lahko pa zavajaš s številom downloadov aplikacije.Da je številka naložene aplikacija višja kot pa so sploh pričakovali.
ćebovanje ti ne gineJaz jo naložim in takoj obkljukam da sem pozitiven.... Potem pa grem na sprehod po mestu in trgovinah....
To pa pri našem varuhu osebnih podatkov ne bi šlo skozi ...
Ne moreš, če nimaš potrjeno od zdravnika, da si pozitiven. Misliš, da niso pomislili na bedake, ki bi to počeli?Jaz jo naložim in takoj obkljukam da sem pozitiven.... Potem pa grem na sprehod po mestu in trgovinah....
So že enkrat presodili, da psevdonimizirano ni anonimno. Saj gre le za pretvorbo podatka v drugo obliko.Zakaj že ne? Je prostovoljno in anonimno.
ćebovanje ti ne gine
Ne moreš, če nimaš potrjeno od zdravnika, da si pozitiven. Misliš, da niso pomislili na bedake, ki bi to počeli?
4x AAA ali pa AA 1.2V.....vsak Delko ti jih skup zlotaPreveri baterijo...
20% Nemcev ima že naloženo aplikacijo v boju proti kitajskemu virusu.
16 milijonov Nemcev zaupa mobilni aplikaciji
Število namestitev nemške mobilne aplikacije za spremljanje širjenja okužb z novim koronavirusom Corona-Warn-App vztrajno narašča. S spletnih trgovin Apple App Store in Google Play Store si jo j...www.vecer.com