Ko si ravno "pri koritu", jaz pa malo "out" - kakšni so zdaj kriteriji, ki jih moraš izpolnjevati, da te testirajo?Res je, jaz samo brise jemljem in rezultate gledam. Ocitno ti ves vec kot jaz.
Samoplacnisko 100 eur stane ce koga zanima.
Res je, jaz samo brise jemljem in rezultate gledam. Ocitno ti ves vec kot jaz.
ej isto ravno gledal sem že hotu linkat.Gripica...
Zelo vredu popotniški kanal... stakne pa tega vraga ravno v Srbiji.
Joj dej neda se mi vsega pisat lahko ti povem da smo en dan od 15 brisev imeli 14 pozitivnih naslednji dan vsi negativni.In? Kaj ti to pomaga pri tem da imaš dejanski pregled med lažno negativnimi/pozitivnimi?
cross-contaminationJoj dej neda se mi vsega pisat lahko ti povem da smo en dan od 15 brisev imeli 14 pozitivnih naslednji dan vsi negativni.
Joj dej neda se mi vsega pisat lahko ti povem da smo en dan od 15 brisev imeli 14 pozitivnih naslednji dan vsi negativni.
Tukaj bi jaz stavil na kontaminacijo med oziroma po odvzemu, pri nas recimo kar je bilo v mojih izmenah pobrisanih ni bilo lažno pozitivnih ali negativnih, delali smo double check, je pa bil problem ko smo imeli osebo, ki je jemala brise nepravilno, torej iz nosnice namesto nazofarinksa in smo potem teh 5 brisov ponoviliJoj dej neda se mi vsega pisat lahko ti povem da smo en dan od 15 brisev imeli 14 pozitivnih naslednji dan vsi negativni.
In to v vseh segmentih zdravstva...se en dokaz kolk idiotov je zaposlenih v zdravstvu .
Joj dej neda se mi vsega pisat lahko ti povem da smo en dan od 15 brisev imeli 14 pozitivnih naslednji dan vsi negativni.
Noben ne umira... pomoje jih je avto povozu.Katastrofa u Novom Pazaru: 10 ljudi umrlo od korona virusa u toku noći!
Zbog posledica korona virusa, u toku noći je u Novom Pazaru preminulo čak 10 osoba, rekao je za TV Prva koordinator novopazarske bolnice dr Mirsad Đerlek.www.telegraf.rs
Verjetno so zasedene tistmi, ki jih je policija pretepla, s pijančki pa tistmi, ki so iz delovnega odra padli.Sve kovid bolnice u Beogradu pune, pacijenti noćas prebačeni u Požarevac, Smederevo i Mladenovac
Kapaciteti kovid bolnica u Beogradu su popunjeni, pa je noćas više desetina pacijenata zbrinuto u bolnicama u Požarevcu, Smederevu, Mladenovcu, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.www.telegraf.rs