Kam boš pa izgnal slo državljana? 8 mesecev do enega leta je tista prava mera zapora za hujšo kršitev karantene.V zapor za nekaj mesecev in izgon iz države za 10 let.
Če je delodajalec grozil pa še njemu kazen in zapor.
Kam boš pa izgnal slo državljana? 8 mesecev do enega leta je tista prava mera zapora za hujšo kršitev karantene.V zapor za nekaj mesecev in izgon iz države za 10 let.
Če je delodajalec grozil pa še njemu kazen in zapor.
Niti malo se ne čutim osebno napadenega.Oj
Ej brez zamere....ampak glede na tvoje odzive (tudi na ZS).....pa a tebi človek sploh lahko karkoli odgovori brez, da se ti ne počutiš osebno napadenega? Dej porihtaj si malo te svoje komplekse...
Sigurno boš dal vir do tega, ne pa rekla kazala iz reševalne postaje a ne?
Tudi med testi za prisotnost virusa je bilo nekaj lažnih pozitivnih
Sam sicer v testiranju za protitelesa ne vidi smisla, razen ko gre za raziskavo o prekuženosti prebivalstva.www.delo.si
Včeraj sem spremljal njihov portal. Še pozno zvečer so poročali o "nekaj sto protestnikih", ampak slike večtisočglave množice, po družabnih omrežjih naredijo svoje, potem so začeli pisat o "skupini protestnikov"
In kot vemo, vedno pri protivladnih protestih vladna stran skuša prikazat število čimmanjše, protestniška stran pa čim višje.
Da se popravim - VEČ je lazno pozitivnih. Sem res nerodno napisal. Vir sem pa jaz osebnoSigurno boš dal vir do tega, ne pa rekla kazala iz reševalne postaje a ne?
Že en teden smo nekje tam-tam.Jaz za en dan nižjih okuženih še ne bi zakljuškov delal. Če bo to nekaj dni potem pa.
Mal glej še število testov.Že en teden smo nekje tam-tam.
Izjema je bil prejšnji petek s 30 komadi.
Je kar isti velikostni razred, razen za vikend, kjer je pa tudi v skladu s tem nižje število potrjenih primerov.Mal glej še število testov.
Da se popravim - VEČ je lazno pozitivnih. Sem res nerodno napisal. Vir sem pa jaz osebno
To se tud jest sprašujem. Pa neki so marca in začetek aprila nakladal, da je merilo štrevilo ljudi na respiratorjih, zdej so to kar pozabil.Je kar isti velikostni razred, razen za vikend, kjer je pa tudi v skladu s tem nižje število potrjenih primerov.
Res ne vem kaj je stroka (pa tudi raja) mislila da se bo zgodilo po ukinjanju ukrepov. Da se virus ne bo več širil al kako?
Takrat so nabavljali respiratorje, pol so pa ugotovili, da so nabavljeni v glavnem neustrezni, tako da to več ni merilo.To se tud jest sprašujem. Pa neki so marca in začetek aprila nakladal, da je merilo štrevilo ljudi na respiratorjih, zdej so to kar pozabil.
Kaj pa çe je tole uržah
More non surprise news: https://www.cbc.ca/news/canada/mani...Hs37Y26kQRR0xVPPHMCy9l7_Gw2VYf3HiHvVn8uqlnRP8