bomo videli. že sedaj jo moraš kje imeti.V življenju ne bom nosil maske. (zdaj jo še nosim, kaj dolgo pa več ne). Če bi jo rabili, bi se že rodili z njo.
da te vidimo!
bomo videli. že sedaj jo moraš kje imeti.V življenju ne bom nosil maske. (zdaj jo še nosim, kaj dolgo pa več ne). Če bi jo rabili, bi se že rodili z njo.
V življenju ne bom nosil maske. (zdaj jo še nosim, kaj dolgo pa več ne). Če bi jo rabili, bi se že rodili z njo.
To si pa dobro razmislil, preden si pritisnil objavi odgovor.
Se strinjam. Čuden zapis.To si pa dobro razmislil, preden si pritisnil objavi odgovor.
Zakaj nebi imeli za vse enake kazni? Tisti sprehajalci ob kolpi, brez mask in distance, so se samo opravičili, ovadbe ovržene, ker kao niso nikogar okužili.Naklepni množični uboj ljudi.
25 let.
V stvari to je že terorizem.
Se strinjam. Čuden zapis.
V mislim sem imel primerjavo (g. Rozman iz Golnika) HIV-a in kondoma in tega virusa z masko.
Res sem se navadil na kondom kot mulc in ga tudi uporabljal, zdaj ga več ne rabim, če bo me pa žena okužla, je to pač smola.
10minut uporabe kondoma in ure uporabe maske, res ni isto.
Je pa res, da sem tudi kondom nosil po 3 ure, tako da res ni primerjave med mano in tabo.
A to si ga dal gor še predenj si šel ven na zmenek?
Srbija in njen balkanski pristop so pahnili situacijo na rob.
4000 hospitaliziranih in 120 ljudi na ventilatoru.
Huh, ce se komu da extrapolirati je to 20k (20% zaznanih okužb rabi zdravljenje) okuženih pred dvemi tedni, koliko jih je šele danes, 50k? Smrti pa se lahko pričakuje 200 iz naslova teh pred 2 tedni okuženih ter par 100 on top če ustavijo širjenje sedaj.
Ja samo pri nas je jansa to rekel, tak da ne velja, argument fuc.