sam ti so pa res "Balkanci". Ne upoštevajo pravil, Beograd je itak en sam virus potem pa še na kup. Čez teden dni bo pa spet veselica.
Seveda. Če bi superge, hladilnik, telefon in računalnik potrebovali masko, bi jih že naredili z njo. Tako kot avtomobil.A boš potem isto apliciral še na avtomobile, superge, hladilnik, telefon in računalnik?
sam ti so pa res "Balkanci". Ne upoštevajo pravil, Beograd je itak en sam virus potem pa še na kup. Čez teden dni bo pa spet veselica.
Posledice takega - zdej mam pa dost - imamo jasno in glasno sedaj v Sloveniji. Smo v rumenem, v kar smo tako težko dali Hrvaško.k ti najbolj ves kaksno je stanje v beogradu.
vec kot ocitno je da je folku pocasi dost teh nekih nenehnih ukrepov...
sej clovek nekaj prenese, veliko prenese, enkrat ima pa dovolj.
ja seveda. ker nam prikazujejo samo stevilke.
Zdaj imam pa dovolj, je nekako v krvi nam ljubim južnjakom, ki so nam tudi pripeljali virus nazaj v Slovenijo. Vem, lahko bi ga tudi jaz, ker sem bil v hrvatiji na morju, a očitno nisem, ker sem pazil. Nisem rinil po v gostilne, niti ne v trgovine... "Zdaj imam pa dovolj" folk pa vidimo kdo so, kdo kolesari, protestira. Pametnega slovenca tam ne najdeš. In seveda tudi hrvati imajo pa zdaj dovolj, ne jebejo sistema, in v sranje potiskajo tudi nas.Posledice takega - zdej mam pa dost - imamo jasno in glasno sedaj v Sloveniji. Smo v rumenem, v kar smo tako težko dali Hrvaško.
Ritka na toplem, sebičnost pa na vrhuncu. So klasisch slowenisch...
Nazalost juzni bratje kar tenko piskajo.
Nekaj kiham kaj je to zaj Korona ali me je Klima v avtu napihala???
Nič grem eno tableto vzeti pa vidim če bo boljšeSeneni nahod...
Ne ga srat. Smo mel Slovenci raspust v stilu nogometne tekme Crvena zvezda Partizan? Nismo. Se ližemo vsak z vsakim? Se ne. Nosimo maske v trgovinah? Jih. Kolk ljudi ima sploh simptome.....manj kot desetina. Podobno je pri sosedih.
V ponedeljek smo jih mel kok...20.. pa 600 testiranih. Včeraj 23 pa skor 1600 testov. Dej mal pomisli no. Ti vsaj malo zadeva ne smrdi?
7mio ljudi.
15 na intenzivni.
11 na raspiratorjih
7mio ljudi.
15 na intenzivni.
11 na raspiratorjih