Nisem slišal, da bi se našel kak jodlar ali nemc, ki bi bil korona pozitiven pri nas.
V prvem valu smo uvozili kar nekaj primerov ravno iz Nemčije in Avstrije.
Nisem slišal, da bi se našel kak jodlar ali nemc, ki bi bil korona pozitiven pri nas.
Očitno bojo te naši bumbarji spet sprejel obvezno maske v zaprtih prostorih...
Odprejo meje, pripeljejo korono nazaj, jebejo pa poštene državljane...
V prvem valu smo uvozili kar nekaj primerov ravno iz Nemčije in Avstrije.
Ne ga srat. Če gledaš procentualno imajo Nemci slabšo epidemiološko sliko kot cel balkan skupaj. Pa kolone Nemcev na meji nobenga ne motjo. Večino motimo tisti, ki gremo na morje. Pred kamperjem s pivom v roki bom pa res snel korono dost lažje, kot na busu v LJ.Nisem slišal, da bi se našel kak jodlar ali nemc, ki bi bil korona pozitiven pri nas.
Glede mask: tako, kot jih nosijo ljudje zadnje 3 mesece je precej bolje, da jih sploh nimajo. Da ne omenim, da imajo eno in isto toliko časa, da je že črna od umazanije... PA seveda vseskozi gor, dol, gor, dol, kar je fullll pametno.
Najlažje je pa vpit zaprimo meje.
Znova so maske obvezne. Kdaj je bilo pa to sploh preklicano? A teli vladniki sploh vejo kaj delajo?
Odlok je isti, samo dikcija se spreminja. Enkrat je obvezno, drugič priporočljivo.Znova so maske obvezne. Kdaj je bilo pa to sploh preklicano? A teli vladniki sploh vejo kaj delajo?
Za moje napake so rešitve. Za tvoje nebluoze pa jih ni!Ti si že večkrat dokazal, da ne znaš brat. Nadeni očala in še enkrat preberi kaj sem vprašal.
Spet si vzel napačne tablete.Za moje napake so rešitve. Za tvoje nebluoze pa jih ni!
Tvoje zdravilo je hujše od bolezni.
btw, MSM do uboja Floyda: #stayfuckingathome, umivaj si roke, nosi masko in podobno sranje
po uboju: gremo vsi protestirat in razbijati, covid-19 nas več ne zanima.
btw2, vse napovedi who, cdc, nijz & ostalih sorodnih ustanov so se izkazale kot popolnoma mimo.