Holekalciferol D3....ma Krka ma LekPoleg Vitamina C, ki ga dobis skoraj kjerkoli je pomemben (med drugim za krepitev imunskega sistema) tudi vitamin D, ki ga dobis na soncu in ga ponavadi primanjkuje v zimskih mesecih.
Holekalciferol D3....ma Krka ma LekPoleg Vitamina C, ki ga dobis skoraj kjerkoli je pomemben (med drugim za krepitev imunskega sistema) tudi vitamin D, ki ga dobis na soncu in ga ponavadi primanjkuje v zimskih mesecih.
in pri tem uporabili 5G of HuaweiUpdejt preko OTA so naredil in zdaj se ne širi več
Glede na to, da na fakulteti za farmacijo koristijo ugodnejše cene smučanja po koncu počitnic v večini evropskih držav, bi jaz tudi imel eno vprašanje na istem nivoju:
Teden dni nazaj sem na foxcrime gledal italijansko nadaljevanko o pomočnici tožilca (naslovov si ne zapomnim), včeraj zvečer pa sem kihnil. Ali je možno, da sem se nalezel virusa od Italijanov? Pokličem v zdravstveni dom? V službo ne grem.
Zaradi koronavirusa iz slovenskih cerkva umikajo blagoslovljeno vodo #video
Slovenska škofovska konferenca je za duhovnike in vernike pripravila navodila v desetih točkah za preprečevanja širjenja koronavirusa.siol.net
ja vprasnaja kjer lahko pricakujes logicen odgovor... na amaterskem forumu pa tezko pricakujes logicen odgovor na strokovno vprasanje
Qurac nuca. Prejšnji teden se je tko sešlo, da sem ga imel vsak dan krepko pod kapo. Še ta ponedeljek sem sodeloval pri "pouku" . V torek pa virusna gripa. Od kar sem na limoni, medu, čajčku, pomaranči,.... je bolje. Če je ta korona kaj sličen tem našim virusom, je treba očitno parkirat za par dni pred televizor.Alkohol preprecuje viruse, lahko bi vodo nadomestili z zegnanim snopcom...
Po logicnem razmisljanju je smrtnost manjsa, ker je mnogo vec okuzenih od uradno potrjenih. Za mnoge se še ne ve, da so okuzeni, za mrtve se pa tocno ve, koliko jih je. Torej, recimo da je uradno okuzenih 100, mrtva 2, to je 2%. Ampak neuradno je se recimo 30 okuzenih, tako, da je v resnici 130 okuzenih, mrtva sta pa se vedno 2.
Katera so preventivna zdravila, razen kot je bilo že zapisano (proti eboli, malariji...) "domača" ok razen kakšnih lekadolčkov za lajšanje obolenja. Verjetno nekaj podobnega kot proti gripi.
Italija 650 okuženih.
To pa že lahko povsem enačimo z kitajsko na začetku.