Tudi v sloveniji so dolocene glupe zdravstvene ustanove zavracale resevalna vozila pa tega nismo nikjer brali.Prva mnozicna grobisca, ki jih (glej no glej) taisti sky-news ni hotel prikazat so (cisto slucajno) bila pred 3 mesci ravno v Iranu.
O japonski pa pise tudi v tej temi, med drugim kako bolnice serijsko zavracajo tudi resevalna vozila.
Pac klasicne gripozne zgodbe za forumske vseznalce.
Tudi v sloveniji so dolocene glupe zdravstvene ustanove zavracale resevalna vozila pa tega nismo nikjer brali.
Wave of coronvirus infections threatens to collapse Japan hospitals
In one recent case, an ambulance carrying a man with a fever and difficulty breathing was rejected by 80 hospitals and forced to search for hours for a hospital in downtown Tokyo that would treat him.www.dailymail.co.uk
Sigurno je bilo tako hudo...
Si si ze zaciklal mercedesa na 50kmh top speed, ker če imaš nesrečo si lahko mrtevto da je bilo pretirano in nepotrebno VEŠ zdaj, ko pa je drek udaril v ventilator v ITA pa nisi mogel vedet kako močno bo drek udaril pri nas. Sam faking sreča je, da se pač ni bilo nič je bilo vse pretirano.
Seveda je samo tvoje mnenje pravo!?ja pol pa tak ni blo panike, pa bi pri nas vse nad 80 pustili mirno umret, brez panike. Pravilno. Rešeno. nobene krize. mirno. brez gosp. škode.
K sreči pač ti nisi kak minister za zdravje, da bi imel takšne ideje a ne.
? zakaj, sej mi ukrepov resnih ne bi rabli ce bi raja bila odgovorna tako pa ni. Za normalne ljudi ukrepi niso potrebni. Problem je ker je malo normalnih. Žal. Zaradi mene tudi cestnih omejitev nebi rablo bit.Si si ze zaciklal mercedesa na 50kmh top speed, ker če imaš nesrečo si lahko mrtev
Kam je odsel virus v Sloveniji? Kuzen ko sto mater, a naenkrat ga ni vec. Ne provociram, le odgovor iscem. Ker mi ni jasno nic vec.
Zaradi pretirane sterilnosti pa bomo vsi čez nekaj let polni alergij...
Ce se prav spomnim, si iz tega foha.
Kam je odsel virus v Sloveniji? Kuzen ko sto mater, a naenkrat ga ni vec. Ne provociram, le odgovor iscem. Ker mi ni jasno nic vec.
Ti sment. To bi bilo potrebno vkalkulirati v nacrt, kajne?Zahvali se ukrepom karantene, da je prakticno zadeva pripeljana na minimum. Vse ostalo je zate nepomembno. Vprasanje je kaj se bo dogajalo ko se bo celotna evropa ponovno zacela mesat.
Ne zaradi tega, ampak v mislih imam "fenomen", ko je otrok izpostavljen preveč sterilnemu okolju, se mu razvijejo alergije...bolj kot pa tistemu, ki živi "v zemlji".Alergije in viroze sta dva razlicna pojma. Poglej kak YT posnetek da ti bo jasno.
fuck off idi na trening in se nad gonilkami izživljajgeneral .(ni tistga smajlija ki salutira, sej ta neki podobnega počne)