100 življenj je šlo zaradi virusa. 100 ljudi, ki bi jim mogoče vsak dan več pomenil ogromno. Aja, ko jebe to, ipak nisn bil jas al pa član moje družine.
Dajmo se prepovedati avtomobile in motocikle. Ves koliko zivljenj bi s tem resili? Aja, ko jebe to, ipak nisn bil jas al pa clan moje druzine.100 življenj je šlo zaradi virusa. 100 ljudi, ki bi jim mogoče vsak dan več pomenil ogromno. Aja, ko jebe to, ipak nisn bil jas al pa član moje družine.
100 življenj je šlo zaradi virusa. 100 ljudi, ki bi jim mogoče vsak dan več pomenil ogromno. Aja, ko jebe to, ipak nisn bil jas al pa član moje družine.
Govoriš o pohlepu, hkrati pa opozarjaš na morebiten primanjkljaj v gospodarstvu. Bravo.
Glede ostalih pa ... človek se zgraža nad tem, da je umrlo 100 ljudi zaradi nepredvivljivega virusa, v odgovor pa dobi:
- prepovejmo avtomobile in motorje (kot da kdo koga sili, da kupi/se vsede v avto/na motor)
- gripa ubije ogromno ljudi (res je, a je to opravičilo, da jih lahko korona še več?)
- da bo zaradi posledic stresa umrlo še več ljudi (wtf ... resno?)
- da stricu, ki je 20 let po kapi priklopljen na posteljo, en dan ne pomeni ničesar
...
Jap, this is the world we are living. Zanimivo, da se 3/4 sveta ne strinja z vami. Over&out, pa zdravi ostanite!
Toliko se govori o prekuženosti, pa da smo premalo prekuženo itd. Res ne razumem, če mi lahko kdo pojasni, kako hudiča bomo prekuženi, če so nas zaprli v kletke? In drugo vprašamje, mislim da je gr69 nekaj o tem pisal, če si prekužen, potem ne zboliš? Zakaj pa potem za gripo zboliš, tudi če si jo že večkrat prebolel?
Ne vem, če je ta video že bil na forumu.Veste kaj nas utegne rešiti pred vso to norijo, ki nam jo pametni posamezniki kuhajo? Točno tisto, kar nekateri tako sovražijo. Pohlep.
Sedaj je naše največje upanje pohlep. In sicer pohlep držav, institucij, laboratorijev, ki hitijo, da bi našli neko farmacevtsko rešitev za Corono-19. Ker je vsem jasno, da bo prvemu uspel met stoletja in bo denarja nenormalno iz tega naslova. Seveda imajo vsi polna usta o humanosti, reševanju življenj, bla bla bla. Tega realno nikogar ne zanima. Zanimalo bi jih šele takrat, ko bi virus potolkel vsakega drugega okuženega. Pri tem revežu od virusa, ki tega ne zmore, je pa uspel ustaviti svet, pa bo rešitev prinesla slavo in denar. Veliko obojega.
In močno upam, da so vsi dovolj pohlepni, da čim prej najdejo rešitev, da vodje držav ne bodo imeli več pametnega razloga uničevati lastno gospodarstvo, šolstvo in s tem ljudi, ter jih spravljati v podrejen položaj, da bi jim lažje vladali. Ker točno za to se gre tukaj. Virus? Kakšen virus neki.
Zaradi 1000 takih, ki živite doma/pri ženi, se ne more dati cele države v lockdown in je treba iskati rešitev drugje.
Me pa čudi, da imaš čas pisati na forumu - glede na to koliko si nabijal, da si zaradi ukrepov zaprt, bi sedaj ja moral biti nekje zunaj na svežem zraku ...
Potem pa tip napiše, da pri nas sploh ni bilo karantene. Še na sprehodu s psom po gozdu sem si govoril, naj ga pustim pri miru, ker ni vreden, da bi ga maček poscal.
Darjan, imaš odprte meje. Pojdi si na Pohorje preluftat podstrešje, zraven pa vzami še Andy-ja.
Zelo zanimivo. Hvala za video!Ne vem, če je ta video že bil na forumu.