Sicer nisi dal linkov do te tvoje maske ampak Sanolabor 50kom = 5,5€, tvojih 5 kom = 1,5€. Ali jaz kaj ne razumem?Jest hodim stalno že leta vse zime (1.11-1.4. nekako) zamaskiran naokoli ... tudi jutri !
"Higienska Nevarovalna Maska" 5 kom 1,5 Eur Jezernik d.o.o Slo.Konjice ... (nabavljam v Agraria KP) - beat the price pro piece
... folk me sicer čudno gleda ... .. ma ...... moram gor dopisat (je bela) : " For Yours & Mine Protection " (kot v eni reklami za
prezervative ) ...
------------------------------------
" ... The Truth Is Out There ..."
Pišuka - sami znani kraji, kjer se potikajo moji paketki
V kolikem času ta golazen crkne - je kakšna možnost, da kaj ostane in preživi v paketku ?
Nic ne bos sluzil ;-), ker jih ne priporocajo, ceprav jih je folk pograbil.Sicer nisi dal linkov do te tvoje maske ampak Sanolabor 50kom = 5,5€, tvojih 5 kom = 1,5€. Ali jaz kaj ne razumem?
BTW: pri Sanolaborju lahko zrihtam popust.
Seveda je varianta, da kaj preživi - mogoče tudi to, kaj si kupil...
Glede na to, da zdaj Kitajci uničujejo vse, kar bi naj šlo ven iz Kitajske, je varianta (realna), da ne boš dobil, ampak boš pač odpru dispute in dobil denar nazaj...
Meni je že en trgovec napisal - daj dispute, ne morem poslat... Pa sem mu nazaj, ker gre za cca 1€, da naj ima...
Če uvažaš žive živali, bi še kaj preživelo. Virus pa izven žive celice crkne v največ nekaj urah.Pišuka - sami znani kraji, kjer se potikajo moji paketki
V kolikem času ta golazen crkne - je kakšna možnost, da kaj ostane in preživi v paketku ?
A ni SARS podoben Coroni.
Sars so pa z moko in pošto "pošiljali"
Upss točno, antraks...my mistake, demenca na pohoduTisto je bil antraks (vranični prisad) in je bakterijska okužba.
Kitajcev?Virus ni prišel zaradi tega, toda vsi ljubitelji kitajcev