Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Wow, kaksen MSM clanek, po 2 tednih:

Zacuda so komentarji off.
Bedniki od novinarjev. Rea zalostno da je YT najbolj realen vir informacij preko amaterskih novinarjev iz terena

• Všeč mi je
Reactions: javr

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Politični novinarji ttv slo sekte vsak teden protestirajo v ljubljani proti covid ukrepom....medtem ko na kitajskem zdaj veselo nonstop nosijo masko.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
To pa imas prav. Usrane pezde so, skupaj z vsemi sportniki ko so nastavli ramo samo zato da se lahko tam kitijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Na zacetku sem rekel da za 10k bi se. Zdaj pa niti za tak denar ne, ker so karte v igri spet druge

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
Wow, kaksen MSM clanek, po 2 tednih:

Zacuda so komentarji off.
Bedniki od novinarjev. Rea zalostno da je YT najbolj realen vir informacij preko amaterskih novinarjev iz terena
"Kanadčani imajo pravico protestirati, se ne strinjati s svojo vlado in izraziti svoje mnenje. To pravico bomo vedno varovali. Toda bodimo jasni: nimajo pravice blokirati našega gospodarstva, naše demokracije ali vsakdanjega življenja naših sodržavljanov. To se mora ustaviti," pa je kasneje zapisal na spletu.
- lahko stojite pri miru, ne glede na to ali vas je 500 ali 500.000, nas nič ne moti, mi bomo delali po svoje. Nimate pa pravice blokirati našega gospodarstva, naše demokracije ali vsakdanjega življenja naših sodržavljanov. To nam pa podira načrte.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
"Kanadčani imajo pravico protestirati, se ne strinjati s svojo vlado in izraziti svoje mnenje. To pravico bomo vedno varovali. Toda bodimo jasni: nimajo pravice blokirati našega gospodarstva, naše demokracije ali vsakdanjega življenja naših sodržavljanov. To se mora ustaviti," pa je kasneje zapisal na spletu.
- lahko stojite pri miru, ne glede na to ali vas je 500 ali 500.000, nas nič ne moti, mi bomo delali po svoje. Nimate pa pravice blokirati našega gospodarstva, naše demokracije ali vsakdanjega življenja naših sodržavljanov. To nam pa podira načrte.
A ko mojster v imenu groznega virusa blokira gospodarstvo, demokracijo in življenje je pa ok? Tip si zasluži šus v glavo kot še mnogo podobnih. Žal je prevelika reva, da bi si upal jim kaj povedati v obraz.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
White House urges Spotify to take further action on Joe Rogan: ‘More can be done’
Psaki says Spotify disclaimer is welcome, but platform could actually fight misinformation

...

???
More than 70 Joe Rogan episodes disappeared from Spotify today, according to a website that tracks it.

povzetek:
Streisand effect incoming

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113
Torej 14.2. bo v akciji vsesplosni konvoj do bruslja, v stilu kanadcanov ki so pokazali, da se lahko.
Gofundme je ze skinil kampanijo za donacije.
Ve kdo za kak drug kanal, da lahko podpremo to gibanje?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.638
113
Torej 14.2. bo v akciji vsesplosni konvoj do bruslja, v stilu kanadcanov ki so pokazali, da se lahko.
Gofundme je ze skinil kampanijo za donacije.
Ve kdo za kak drug kanal, da lahko podpremo to gibanje?
Zakurblaš ali najameš svoj tovornjak (ali pa najameš vsaj kombi) in se jim pridružiš, če že res hočeš nekaj naredit. Že 2 leti za tipkovnico pametuješ o nekem uporu in čakaš, da ga drugi izvedejo.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.816
5.927
113
Drosten je po novem teoretik zarot

Drosten: "Things were done in #Wuhan (...) that could be considered dangerous. They've added new properties to bat viruses, but not ones that could be precursors to Sars-CoV-2."

Članek iz sueddeutsche je za paywallom

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.925
6.976
113

Eni pa ploskajo…

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.333
-2.692
113
No, pa se je okužil tudi Janša. In zbolel s klasičnimi siptomi. Upamo da ne tudi kdo od xxx gostov, ki so bili z njim na državni proslavi dan prej.

Nazadnje urejeno: