Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Ne razmišljaj tako izkoriščevalsko in brez empatije. Če je njihova naloga/delo medicinska oskrba to še ne pomeni, da se lahko ljudje obnašajo neodgovorno in zafilajo oz. preobremenijo sistem do te mere, da se oskrbovalci preobremenijo in se celotna oskrba fokusira zgolj in samo še na covid ter zapostavlja bolj kot ne vse ostalo. Takšno razmišjanje je enak kretenizem prve klase kot pričakovati zdravstveno oskrbo tako kot se spodobi kljub temu, da ni na voljo ne prostora, ne opreme, ne kadra in to zgolj in samo zato, ker pač plačuješ prispevek za zdravstveno zavarovanje.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in MrDaco

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tkole zgledajo NEcepljenci v Avstraliji. Za bodečo žico.
Slika2-18.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Ne razmišljaj tako izkoriščevalsko in brez empatije. Če je njihova naloga/delo medicinska oskrba to še ne pomeni, da se lahko ljudje obnašajo neodgovorno in zafilajo oz. preobremenijo sistem do te mere, da se oskrbovalci preobremenijo in se celotna oskrba fokusira zgolj in samo še na covid ter zapostavlja bolj kot ne vse ostalo. Takšno razmišjanje je enak kretenizem prve klase kot pričakovati zdravstveno oskrbo tako kot se spodobi kljub temu, da ni na voljo ne prostora, ne opreme, ne kadra in to zgolj in samo zato, ker pač plačuješ prispevek za zdravstveno zavarovanje.
Koliko vidim po bolnicah, temu ravno ni tako. Ogromno prostora feaj, ogromno osebja “šeta”, ni ravno “kot na fronti”.

Drugace pa kar se mene tice naj uvedejo mesecni pavsal za necepljene, ampak tisti ki ne bomo pristali v bolnici pa dobimo to vrnjeno, pa takoj podpisem, magari 100€ mesecno.

javr

Guru
6. dec 2011
1.933
1.149
113
so cepiva proti covidu v fazi preizkušanja, ali niso ? ali je kdo od vlade plačanih strokovnjakov in znanstvenikov rekel da niso ? Ker če so v fazi preizkušanja - kako lahko komisija za medicinsko etiko poziva k prisilnemu cepljenju s cepivi v fazi preizkušanja, in to proti bolezni, ki jo večina preboli v obliki gripe ali prehlada ?

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Ampak to je njihovo delo in dobijo placano, al je kaksna nadura neizplacana?
Plačani so za tistih cca 174 ur, naredijo jih po 220+. S tem, da oni sami in njihovi družinski člani krepko pazijo, da tega zaposlenega ne ogrozijo, da ne izpade od dela... Nekateri ne boste nikoli razumeli, koliko se ta hip ljudi odreka in upa da je to zadnji val.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in MrDaco

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
A jih kdo šteje oz dodaja na čedalje daljši seznam?

Še eden za na seznam

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.552
-3.695
113
Plačani so za tistih cca 174 ur, naredijo jih po 220+. S tem, da oni sami in njihovi družinski člani krepko pazijo, da tega zaposlenega ne ogrozijo, da ne izpade od dela... Nekateri ne boste nikoli razumeli, koliko se ta hip ljudi odreka in upa da je to zadnji val.
Za vsakega bolnika na intenzivni dobijo 40.000 eur al kolk že ? na navadnem pa malo manj.
Za ta denar se že splača malo potrudit, a ni res?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Koliko vidim po bolnicah, temu ravno ni tako. Ogromno prostora feaj, ogromno osebja “šeta”, ni ravno “kot na fronti”.
Več kot očitno "slabo vidiš" oz. ne razpolagaš z informacijami o realnem stanju. Si močno želim, da bi imel ti prav ampak te negirajo premnogi poznani iz foha.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.232
217
63
Izdali so vizo in jo preklicali. Ni bila veljavna. Pika. Poskušal je vstopiti z neveljavnim dokumentom in se mu ni izšlo: se bomo že zmenli nekak, naši smo, itd.
Probaj v Nemčiji voziti s pretečeno ali odvzeto vozniško. Samo pripravi šuške prej pa ričet naj ti tekne.

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: jonny77

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.825
648
113

Drugace pa kar se mene tice naj uvedejo mesecni pavsal za necepljene, ampak tisti ki ne bomo pristali v bolnici pa dobimo to vrnjeno, pa takoj podpisem, magari 100€ mesecno.

Po katerih bolnicah pa to vidiš?

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.825
648
113

Na žalost je napisano čista resnica.