Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

javr

Guru
6. dec 2011
1.983
1.164
113
Omikron "napade" grlo, manj pljuča. Bi bilo ustreznejše testiranje iz grla in ne nosu?

"Manj resnih zapletov, hitrejše okrevanje"

reakcija slovenske vlade in njej podložne stroke:

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Poleg tega pa imunski sistem ko spuca omikron, tudi spuca delto.
Torej win win-prehlad v bistvu ki deluje kot cepivo.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Nizozemska, par 10 posameznikov protestira na ulici pravi kletTM

Folk vidi, da se v Angliji živi normalno, da se zaprte države s tiranskimi ukrepi nič bolje ne odrežejo, zato mu je dovolj. Angleži nimajo posiljevanja s cepljenjem, nimajo PCTja in maske so samo ponekod.

We must try to live with Covid': Health Secretary Sajid Javid insist restrictions must only be used as a last resort and vows to do everything in his power to avoid a lockdown in 2022 - after UK records a pandemic high of 189,846 cases

Medtem Japonci pravijo, da nihče sme biti prisiljen v cepljenje niti prikrajšan za pravice, če ni cepljen.

No vaccination will be given without consent. Please do not force anyone in your workplace or those who around you to be vaccinated, and do not discriminate against those who have not been vaccinated.

Human Rights Counseling in foreign languages

Vsaka čast Japonci!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Omikron v Južnoafriški republiki
spoiler
On Wednesday, Dec. 29, the New England Journal of Medicine published a letter from researchers in South Africa about the Omicron variant.

Just focus on the top line, cells one and four - those are the number and percentage of people who were tested who did NOT have a history of previous Covid infection (the first cell represents the September/October period, the fourth the November/early December period).
In other words, during the period when Omicron was taking off, the vast majority of South Africans had no history of a positive PCR test - no evidence they had been infected before.

članek

Effectiveness of BNT162b2 Vaccine against Omicron Variant in South Africa​

pdf
dodatek

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.672
4.891
113
Folk vidi, da se v Angliji živi normalno, da se zaprte države s tiranskimi ukrepi nič bolje ne odrežejo, zato mu je dovolj. Angleži nimajo posiljevanja s cepljenjem, nimajo PCTja in maske so samo ponekod.

Medtem Japonci pravijo, da nihče sme biti prisiljen v cepljenje niti prikrajšan za pravice, če ni cepljen.

Vsaka čast Japonci!
Vsa čast Japonci? Preberi pogoje, da prideš v njihovo državo. Aja, ne moreš. Sploh. Vsa čast.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.453
9.809
113
Zakaj CEPILJENI okupirajo postelje po bolnišnicah, če jih je cepivo zaščitilo ?
Da CEPLJENIH na intenzivnih oddelkih ne omenjam ?
Od kje REKREATIVNIM smučarjem pravica, da sedaj zasedajo urgence in gips enote ?
Pa madona, kje res ti spiš, da te ne ukradejo, ker tako vrhunsko pamet se rab, za v muzej. To je isto, kot bi rekel, da ljudje še zmer umirajo na cestah, torej so varnostni sistemi vključno s pasom in erbegi brezveze. Al pa želva in čelada na motorju..... Taki k si ti morjo res v tišini slišat piiiiiiiii

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Vsa čast Japonci? Preberi pogoje, da prideš v njihovo državo. Aja, ne moreš. Sploh. Vsa čast.
Vsaka država je najprej država svojih državljanov in ti imajo v njej največ pravic. Da pa imajo takšne ukrepe ne glede na cepilni status, zgleda ne zaupajo eksperimentalnim cepivom, da ščitijo druge pred okužbo in da zaustavljajo epidemijo. To s čimer nas futrajo že dobro leto. Za svoje državljane so se odločili, da jim bodo omogočili eksperimentalna cepiva, vendar jih ne bodo posiljevali z njimi, tako da se vsak zase lahko odloči kako in kaj.

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Ytbnd

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.672
4.891
113
Vsaka država je najprej država svojih državljanov in ti imajo v njej največ pravic. Da pa imajo takšne ukrepe ne glede na cepilni status, zgleda ne zaupajo eksperimentalnim cepivom, da ščitijo druge pred okužbo in da zaustavljajo epidemijo. To s čimer nas futrajo že dobro leto. Za svoje državljane so se odločili, da jim bodo omogočili eksperimentalna cepiva, vendar jih ne bodo posiljevali z njimi, tako da se vsak zase lahko odloči kako in kaj.
Japonska je 80% precepljena ob tem, da tujcev ne spuščajo v državo brez dolgih karanteno oz. trenutno jih sploh ne. Tudi boosterje že veselo delijo naokoli, v prvi vrsti zdravstvu.

Ob takih ukrepih in precepljenosti ne rabijo nobenega posiljevat, se ti ne zdi? Ali raje preberete samo tisto kar vam paše?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Kdor rad sliši kakšno dobro teorijo zarote namesto kakšnega slabega filma ali serije na Netflixu, evo intervju Dr. Robert Malone in Joe Rogan:

Malone je komaj preživel kovid v februarju 2020, nato se je 2x cepil z moderno. Prebolelim odsvetuje cepljenje.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.146
4.118
113
Tudi dr. Nestorović pravi tako, torej da odsvetuje, ne glede na to, da ima tudi nekatere šokantne/čudne izjave je strokovnjak na svojem področju? Ampak kaj je alternativa? Nonstop testiranje?
Jaz se non-stop testiram ze tocno eno leto. Ne samo z uradnimi hitrimi testi, ampak tudi s samotesti za na delovno mesto in Novaljskem ZDju za nazaj za mejo.

Niti enkrat pozitiven. Mi ni problema. Imam pa 3 lokacije hitrih testiranj, vse tri 5 minut peš od mojega doma. Nic cakanja.

Tudi tega bo enkrat konec, ce se bomo uprli in rekli, zadosti je bilo.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.571
2.567
113
Potem si redna stranka, nekako lahko sklepamo po načelu, da se redih strank ne odganja, ergo imaš vedno negativen test, da prideš naslednjič še enkrat. Če bi bil pozitiven, potem te ne bi imeli naslednjih 6 mesecev - izpad dohodka.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Maska je postala nov talisman.
Raja se je navadila na kazanje papirjev za obisk trgovine ali gostilno.

Tudi največja bedarija, ki jo vlada sprejme kot ukrep, ostane.

8 milijard eur novih kreditov.

Znanost je šla v pm.Cerkev v obliki svetega Faucija je nazaj.

Stopnja indoktriniranosti kot v Severni Koreji.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.453
9.809
113
Jaz se non-stop testiram ze tocno eno leto. Ne samo z uradnimi hitrimi testi, ampak tudi s samotesti za na delovno mesto in Novaljskem ZDju za nazaj za mejo.

Niti enkrat pozitiven. Mi ni problema. Imam pa 3 lokacije hitrih testiranj, vse tri 5 minut peš od mojega doma. Nic cakanja.

Tudi tega bo enkrat konec, ce se bomo uprli in rekli, zadosti je bilo.
Sej je vse lepo in prav. Si se tako odločil in to je to. Zatakne se pri tvojem bluzenju, ki traja že leto dni. Zdej si pa izračunaj, koliko denarja si že nesel ponudnikom testiranja in se vprašaj, komu je v interesu, da se ti ne cepiš.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Don Kihoti cepljenja gredo v nov krog boja z mlini na veter.

Maske zunaj/znotraj, PC in 74% polno cepljene celotne populacije ni dovolj ?

Mogoče bo še en špik pomagal.Ali dva.Ali trije.
Tole je Fauci ponovno iz učbenika hiv/aids.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Urednik NYT umrl za srčnim infarktom naslednji dan po busterju. Malce je premešal stekleničke eksperimentalnih cepiv in nato izzval omikron. Na žalost, tega dneva ni dočakal, naključje je hotelo drugače.

Double-vaxxed. Janssen-fueled, Moderna-boosted. Hey, Omicron: Hit me with your wet snot.

Računi socialnih omrežij so vsi blokirani, da ne bi prišlo do mass formation psychosis med anticepilci, ker se noben MSM ne upa ničesar objaviti in vprašati.

• Wow
Reactions: Ytbnd