Terorizia nas vlada in vsi ti “strokovnjaki”, kaj bos pa njim namenil?
Radikalni darjanizem
šarčevi fanatiki
Torej vecina mladih in delovne populacije je v zmoti?
Jaz bi se vprašal, kaj je s teboj narobe da ne slišiš koliko je umrlo zaradi covida, in koliko s covidom. Selektivni sluh, ali kaj drugega?da ne bi kdo razumel da se norčujem iz umrlih ali njihovih svojcev, mi pa nekaj stvari ni jasnih: vsak dan poslušam koliko ljudi je umrlo s covidom, nikoli koliko zaradi covida; tu in tam, 1-2-krat mesečno, najdejo kakšno znano osebnost, pa še to morajo iskati v svetovem merilu, da na veliko objavijo da je umrla zaradi covida. Vsi ostali pa dnevno umirajo s covidom. Kaj je naenkrat narobe s slovenščino ? So ljudje umirali s kugo, s kolero, s špansko gripo, ali zaradi kuge, zaradi kolere, zaradi španske gripe ?
Druga stvar: je bilo kdaj raziskano koliko smrti je posledica napačnega zdravljenja?
Tretje: ali so se bolniki znašli na intenzivnih oddelkih zaradi pravih razlogov? Tukaj piše da ne vedno (članek je dosegljiv samo z registracijo na Dnevnik) in do danes nisem zasledil nobenega ugovora na to trditev.
Sds ni stranka, temveč sekta/kult z dosmrtnim voditeljem, ki se pretvarja, da je stranka.Fanatike ima v sloveniji samo ena stranka.
Sodeč po njegovih postih na splošno - zdaj se je iz injeciranja covid protiteles s cepivom napredovalo že v uničenje original imunskega sistema in nadomestitev le-tega z umetnim, ki zdrži zgolj par mesecev ipd. - definitivno nekaj drugega.Selektivni sluh, ali kaj drugega?
Ne injecira se protiteles, ampak spodbuja imunski sistem da proizvaja protitelesa.. khm.. proti napačenem sevu virusa.Sodeč po njegovih postih na splošno - zdaj se je iz injeciranja covid protiteles s cepivom napredovalo že v uničenje original imunskega sistema in nadomestitev le-tega z umetnim, ki zdrži zgolj par mesecev ipd. - definitivno nekaj drugega.
Škoda, da si ti med tistimi, ki čakajo da bo keri drugi stopo tak skup namesto tebe. Pa tak lepo šanso maš, da si prvi in nehaš lapat po forumu in dejasnsko nardiš kaj.Tak ljudje stopijo skup, pri nas pa eni celi veseli ko se zapira stojnice
Meni je jasno kako deluje to cepivo, obrazloži raje jamruNe injecira se protiteles, ampak...
Res? Kako pa to? In kdaj v času epidemije/pandemije se začne ta faza "po nepotrebnem"?Držanje protiteles v stalni pripravljenosti (po nepotrebnem), ne vpliva blagodejno na kondicijo organizma.
Srečnega pa zdravega želim vsem necepljenim in čim manj pogledov na to. Poglej priponko 51616
Imunski sistem sam postopoma zmanjšuje produkcijo protiteles, ker ugotavlja da je to nepotrebno.Meni je jasno kako deluje to cepivo, obrazloži raje jamru
Res? Kako pa to? In kdaj v času epidemije/pandemije se začne ta faza "po nepotrebnem"?