Predvidenih 926 postelj, šole pa nameravajo spet zapirati že pri preseženih 200 napolnjenih posteljah.Jaz osebno bi število postelj samo toliko povečal da drugi ne bi izpadli. Zakaj mora zaradi nekoga ki bo prišel na intenzivno nekdo ki ima raka izpasti. Kaj je on slabši od tega, ali pa zakaj mora on umreti namesto tega s covidom. Postelj je kolikor jih je ko jih zmanjka ostaneš doma, sploh v primeru da je treba v ta namen nekoga drugega kritično bolnega pred vrata postavit.
Baje ni tak problem v fizičnih kapacitetah, ampak v kadru.
Čeprav je virus zunaj že 2 leti in niso naredili nič, da bi se kadrovsko ojačali. Zdaj neke določene bolnice baje novačijo študente, ampak to so šele sedaj začele.
Au in Nz so pa pingvini in Antarktike okupirali ?So bili in jim je šlo dobro, dokler niso dobili vnosa zaradi beguncev iz Kambodže
Sedaj pa so vzorčni primer kako je, če zadeva uide čez meje zmogljivosti zdravstvenega sistema.
Torej bodo v novem šolskem letu cela dva tedna šole odprte ?!Predvidenih 926 postelj, šole pa nameravajo spet zapirati že pri preseženih 200 napolnjenih posteljah.
Zakaj bi se jaz sekiral za odrasle ljudi, da umirajo? Saj so sami krivi, če zaradi kovida.Dokler bodo umirali NEcepljeni na intezivni se darjan ne bo nič sekiral. Vse OK bo reku.
Si debil ali se samo delaš ?Zdj dva meseca ni noben pizdil k so bile zaprte
Bravo. Postavil si piko na i.Zakaj bi se jaz sekiral za odrasle ljudi, da umirajo? Saj so sami krivi, če zaradi kovida.
Zakaj bi se jaz sekiral za odrasle ljudi, da umirajo? Saj so sami krivi, če zaradi kovida.
Veš koliko ljudi umre po svetu iz smešnih razlogov, kakšna je razlika če umre slovenec ali afganistanec?
Samo moja subjektivna bolečina je drugačna. Ampak to samo kaže, kako sebični smo ljudje. Oba sta pa objektivno enako kriva, če umreta zaradi kovida, če se nista cepila in bi ju to rešilo pred smrtjo.In kakšna je razlika če umre TVOJA mama ali oče ali pa Afganistančeva?
Od kje ti to?Predvidenih 926 postelj, šole pa nameravajo spet zapirati že pri preseženih 200 napolnjenih posteljah.