Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sousis

Guru
16. nov 2019
1.621
1.087
113
Sploh ne. Ena boljših zadev, da ne tavajo več starši po šoli, pa da se froc v 4. Razredu končno sam nauči slečt in oblečt.
Pri nas po 1. razredu starši ne smejo več v šolo (tudi pred korono). Kar je ravnateljici super, ker lepo ignorira vse maile in telefone, na vrata ji pa ne smeš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.280
7.053
113
Medtem samotestiranje za dijake in zadnjo triado osnovne šole že velja. Pristojni so v petek obljubljali, da staršem in starim staršem, ki bodo v vrtec in šole prihajali po otroke, ne bo treba izpolnjevati pogoja PCT. A iz odloka je razvidno, da bodo pogoj PCT v vzgojno-izobraževalnih ustanovah morale izpolnjevati vse osebe, starejše od 15 let.

Očitno še sami ne vejo...

In taki vodijo državo?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.157
4.144
113
In
Bodo že sončki zrasli.
Ko smo mi hodili je šel stari samo tja ko so bile govorilne ure.

Sedaj niti tega ne sme brez PCT potrdila.

Sicer pa ja, podobno kot vlada se tudi tu ne razmišlja širše. Zakon oz. dopolnitev velja za vse vzgojnoizobraževalne ustanove, tudi za vrtce ki so slučajno ta teden odprti in več ali manj polni za razliko od šol kjer še ni pouka (so pa popravci sedaj).

Vrtci majo sedaj "uvajanja" za nove otroke, pa tudi roditeljski sestanki so v vrtcih načeloma ta teden. Po domače vrtce so z uradnim listom ki je izšel v petek ob 18h in okrožnico ki je prišla pol ure prej totalno zajeb... in čisto spremenili delovni načrt za ta teden.

• Všeč mi je
Reactions: PHOBiA

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.554
-3.740
113
Anonimna prijava japajade. Vedeli so, da prihajajo maturanti, pa so si nadejali da jih bodo dobili brez testov.
In kljub temu, da so se nekateri slabo počutili, niso imeli jajc, da bi testirali vse (tudi cepljene), ker bi se utegnilo pokazat, da so med okuženimi cepljeni.
in sedaj v karanteno več sto ljudi. Necepljeni so bili vsi negativni, cepljeni so pa virus neovirano vnesli v državo . :

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.253
1.398
113
Ne vidim razloga, zakaj bi stars pogosto letal v soli. Tak otrok se mkra znat oblect in obut, stars ga pocaka zunaj. Tudi za nami ni noben letal po soli. V vrtcih pa je malo drugacna zadeva.

• Všeč mi je
Reactions: Dualis

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.996
6.225
113
blizu močvirne prestolnice
zanimive novice iz Švice. v bolnicah so skoraj izključno necepljeni (itak). nadpovprečno visok delež priseljencev, med njimi pa prevladujejo balkanci.
1629735042811.png
1629735068026.png

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco