Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
V Izraelu samo potrjujejo kar smo sami opazili, da imajo težave s preštevanjem okuženih med fajzeriranimi. Sedaj so že na okoli 60% resnih primerov. Kakorkoli že, pripravljajo se na množično fajzeriranje otrok, t.j. skupine ki v 99,999% nima težav z virusom.

Torej, cepiva so vredna pol ku*ca tople vode. Ne scitijo pred okuzbo, kuznostjo niti pred tezjim potekom bolezni.

Vse je kazalo na to, ampak ne, oznaceni smo za najvecje debile.

Ampak ne, dejmo se otroke izpistaviti stranskim ucinkom cepiv. Porabiti jih je treba za vsako ceno.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Torej, cepiva so vredna pol ku*ca tople vode. Ne scitijo pred okuzbo, kuznostjo niti pred tezjim potekom bolezni.

Vse je kazalo na to, ampak ne, oznaceni smo za najvecje debile.

Ampak ne, dejmo se otroke izpistaviti stranskim ucinkom cepiv. Porabiti jih je treba za vsako ceno.
Both groups are very unlikely to develop severe forms of the disease, even though it occasionally happens. At the moment, around 60% of the patients in serious conditions were vaccinated.
Torej, vseeno je, ce si cepljen ali ne.

PCT pa dela najvecjo skodo. Okzteni cepljeni harajo prosto naokoli. Pajaci na vladi bodo pa se zaracunavali hitre teste

Na koncu bo jasno, da sta prebolenje in Ivermectin edina izhoda.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan
19. jul 2007
2.892
1.606
113
Podatki za USA po zveznih državah, nekatere so dobro precepljene (60 %), nekatere slabo (30 %).
- delta je prevladujoča povsod
- v precepljenih državah je skok okužb majhen
- v neprecepljenih državah je skok okužb velik
- z zamikom porasta okužb sledijo tudi hospitalizacije (kar pomeni da je upanje, da je delta neproblematična preuranjeno).

Več podatkov - v daljšem časovnem obdobju in iz še večih držav bo dalo še bolj jasno sliko, zanimivo bi bilo videti primerjavo Izrael in najbolj primerljivo zvezno državo (precepljenost, demografija).
20210718_082939.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Killerius

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.412
113
Pomurje
CLIO15 berem da postajaš vedno bolj agresiven.
Kaj točno te moti?

Vse bolj jasno je, da je cepivo proti novim različicam neučinkovito in da medicina trenutno zaostaja za virusom.
Tudi mene to moti in nisem vesel tega, ker nam vsem greni življenje.

Da bi pa v glavo jebal cepljene pa mi glih ni agenda.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.638
4.370
113
CLIO15 berem da postajaš vedno bolj agresiven.
Kaj točno te moti?

Vse bolj jasno je, da je cepivo proti novim različicam neučinkovito in da medicina trenutno zaostaja za virusom.
Tudi mene to moti in nisem vesel tega, ker nam vsem greni življenje.

Da bi pa v glavo jebal cepljene pa mi glih ni agenda.
Eh
Tak malo občudujem orto necepilce kako se vžigajo na vse kar je malo drugače kot mislijo da imajo oni prav.
In resnično je da so najbolj proti tisti ki jim pač ni bilo dano on boga malo več možganov.

Mogoče bom v kratkem bolj priden postal.