Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Pokličeš v cepilni center, rečeš da so te pozabili vnest, rečeš da si cepilni karton/izkaznico izgubil oz. ga je pes pojedel, poveš dva termina ko so cepili tam v tistem centru tvoj profil in te vnesejo. Glede na (ne)evidenco cepljenja je to čisto legit scenarij, poznam že nekaj oseb ki jih niso vpisali in eni so šli težit in na blef dobili potrdila.

Dokler so evidence kot so to sploh ni noben prekršek ali kaznivo dejanje, pač naj ti dokažejo da nisi cepljen in če tega ne morejo (itak ne obstaja evidenčni niti tehnični vzvod dokaza cepljenja) si cepljen. Ker drugače je pa država v prekšku ker ti nedovoljeno jemlje pravice ker so sami nesposobni.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.226
113
:aplauz:

Res neverjetno kako iznajdljiv zna biti narod pri iskanju takšnih "ovinkov" in malo žalostno, ko ni niti približno tako iznajdljiv na kakšnem drugem enako ali pa celo bolj pomembnem področju.

• Všeč mi je
Reactions: Floki in sad

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
:aplauz:

Res neverjetno kako iznajdljiv zna biti narod pri iskanju takšnih "ovinkov" in malo žalostno, ko ni niti približno tako iznajdljiv na kakšnem drugem enako ali pa celo bolj pomembnem področju.

Sej da ne bo kdo mislil da tu zagovarjam tako početje. Če si necepljen pač ohrani držo in bodi necepljen za vse prilike.

Ampak to da ljudje niso bili zabeležni kot cepljeni pa so bili (2x) in je za potrditev bilo potrebno pokazat kartonček (ki ga BTW na začetku niti niso dajali ker na jbi se evidenca vodila interno), če ga nimaš se gre pa ne lepe oči, kaže na to kako štima organizacija. In se ne bi čudil tudi da so/bodo po analogni pošti prejel natisnjeno digitalno potrdilo tudi taki, ki cepilnega centra od zunaj niso videli.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
  • Všeč mi je
Reactions: Spajky in AndY1