Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

19. jul 2007
2.889
1.605
113
Stvar je v tem, da v trenutku, ko se Ivermectin potrdi kot ucinkovito zdravilo, da vsa cepiva izgubijo status Emergency Authorization Use.
To so pa milijarde in milijarde evrov.
AndY1, sem kar vedel s kakšno neumnostjo boš prišel na plano

Remdesivir je dobil pogojno dovoljenje za uporabo (Emergency Authorization Use)

Cepiva kljub temu NISO izgubila status Emergency Authorization Use.

Ivermectin lahko dobi pogojno dovoljenje za uporabo (Emergency Authorization Use) in se svet ne bo podrl, cepiva se bodo še naprej razvijala, .....

Iveremectin ta trenutek NE MORE dobiti rednega dovoljenja za uporabo in še nekaj časa ne bi dobil rednega dovoljenja za uporabo (prej kot bo ivermectin dobil redno dovoljenje za uporabo bodo cepiva dobila redno dovoljenje za uporabo).

• Všeč mi je
Reactions: Matey

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
AndY1, sem kar vedel s kakšno neumnostjo boš prišel na plano

Remdesivir je dobil pogojno dovoljenje za uporabo (Emergency Authorization Use)

Cepiva kljub temu NISO izgubila status Emergency Authorization Use.

Ivermectin lahko dobi pogojno dovoljenje za uporabo (Emergency Authorization Use) in se svet ne bo podrl, cepiva se bodo še naprej razvijala, .....

Iveremectin ta trenutek NE MORE dobiti rednega dovoljenja za uporabo in še nekaj časa ne bi dobil rednega dovoljenja za uporabo (prej kot bo ivermectin dobil redno dovoljenje za uporabo bodo cepiva dobila redno dovoljenje za uporabo).
Zdaj pa se razlozi, zakaj je Remdesivir, pri dosti manj RCTjih dobil EAU, Ivermectin ga pa ne in ne dobi.

Mimigrede, pri 3000 dolarjih na dozo za Remdesivir, cepiva vsekakor ne bodo izgubila EAU.

Vec kot ocitno je, da EAU dobijo samo tista zdravila/cepiva, za katerimi stoji big pharma.

Lahko nam pa razlozis kako to, da EMA tolk mečka s Sputnikom.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Jaja, kdaj je bilo v Lancetu ze objavljeno vse?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Se mi ne da brskat, kdo se je norca delal, ko sem pred dvemi tedni lepil hudo exponentno rast v indiji in me oznacil za panicarja. Si pa mislim kdo je vse bil.

Indijo greš primerjat s Slovenijo.

19. jul 2007
2.889
1.605
113
Jaja, kdaj je bilo v Lancetu ze objavljeno vse?

A čisto vse?

Jaz sem se že pri naslovu zataknil.

Sputnik V COVID-19 vaccine candidate appears safe and effective​

In ja, je razlika med tem kaj se pričakuje od znanstvenega članka in od registracijskega dosjeja. Če ni slučajno jasno, registracijski dosje je veliko bolj podroben in obsežen.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Indija je mejčken velika. V enih predelih ni panike, v drugih je pizdarija. To posploševati na celotno prebivalstvo je kretenizem
Kretenizem je kakorkoli primerjat Indijo s Slovenijo. Seveda Ynos zdaj počne točno to, polet je pa smrkajoče v kampu prešteval. Po blesarijah ki jih je sproduciral okol covida si lohk poda roke tko z sekačem vejc kot s fitneserjem.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
A čisto vse?

Jaz sem se že pri naslovu zataknil.

Sputnik V COVID-19 vaccine candidate appears safe and effective​

In ja, je razlika med tem kaj se pričakuje od znanstvenega članka in od registracijskega dosjeja. Če ni slučajno jasno, registracijski dosje je veliko bolj podroben in obsežen.
Ti moram res vse prinest na pladnu?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Limaš 24 ur populistične članke, ki nimajo veze s čimerkoli. In seveda je, oziroma še bo v Indiji pizdarija. Nikakor se pa to v taki meri pri nas ne more zgodit, konckoncev ima večina gospodinjstev sekret in toplo vodo.
Sem ali nisem primerjal Slovenijo in Indijo? Ali ti je malo nos zrastel, lažnjivi kljukec. :fredi:

v glavno temo na alterju o covid sem nalepil screenshot in link, da je s covidom slabo v indiji.

kaj te koji ku**c moti pri tem mi ni jasno in mi dol visi. Bo bolje te dati na ignore, ker gres pocasi v druzbo darjanov in andyjev, s katerimi se je brezveze ukvarjati.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in sandra
19. jul 2007
2.889
1.605
113
Ti moram res vse prinest na pladnu?

Še enkrat:

Lahko je povsem korekten članek o Sputniku V (v bistvu je zelo lep članek), ampak to še ne pomeni, da je vse v redu s registracijskim dosjejem za Sputnik V. Samo ena malenkost (pa ne trdim, da je v tem razlog !), EMA tudi pregleduje samo proizvodnjo (glede na to da je sterilna proizvodnja, daleč od tega da bi bilo enostavno), zagotovo nihče pri Lancetu ni pregledoval proizvodnje.

Znanstveni članek in registracija zdravila/cepiva ni isto, pa je oboje na svoj način zelo zahtevno.

Samo toliko, Astra Zeneci se je tudi zakompliciralo pri FDA.