Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.094
3.173
113
Pri 110 milijonih uradno potrjenih in več kot milijardo in pol projekcijsko potrjenih okužbah v svetovnem merilu, bedaki še vedno mislite, da je dovolj cunja na faci, kihanje v rokav, polivanje z razkužilom in 2m razdalja pa bo rešeno?

Janezek bo treba še kak strokovni članek prebrat pa kakega strokovnjaka poslušat, ne pa FB ja na skretu brat in doktorirat. Predlagam da ga napišeš za New England in Lancet, sigurno bodo vsi strokovnjaki po svetu veseli tvojih zaključkov.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Torej odgovorov nimaš, znaš samo ponavljat en stavek in se hahljat. Globoko.

Aja zdaj sem pa brez odgovorov, lol. :valjamse:

Odgovori so bili že napisani in to ne enkrat, ponavljanje v nedogled zgolj zaradi talentov tvojega kova pa pač ni smiselno. Morda je bilo pa premalo v tvojem primitivnem slogu spisano pa ti zato ne kapne, kdo bi vedel...

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.513
4.622
113
Aja zdaj sem pa brez odgovorov, lol. :valjamse:

Odgovori so bili že napisani in to ne enkrat, ponavljanje v nedogled zgolj zaradi talentov tvojega kova pa pač ni smiselno. Morda je bilo pa premalo v tvojem primitivnem slogu spisano pa ti zato ne kapne, kdo bi vedel...
Ponavljanje se ti zdi nesmiselno, čeprav konstanto ponavljaš cunjica mantro. Verjetno je to vse, kar si zmoreš zapomnit in vidim, da kar boli.

• Haha
Reactions: Matey

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.513
4.622
113
Janezek bo treba še kak strokovni članek prebrat pa kakega strokovnjaka poslušat, ne pa FB ja na skretu brat in doktorirat. Predlagam da ga napišeš za New England in Lancet, sigurno bodo vsi strokovnjaki po svetu veseli tvojih zaključkov.
Najprej se strezni, da boš sploh znal napisat en stavek, ki bo imel smisel.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Ponavljanje se ti zdi nesmiselno, čeprav konstanto ponavljaš cunjica mantro. Verjetno je to vse, kar si zmoreš zapomnit in vidim, da kar boli.

Točno tako in nič drugače. :zmaga: Pa pozabil si klasično v svojem slogu dodat še ene par žaljivk. Slabša se ti janez, slabša.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.672
113
Ne, ne, v mislih sem imel tvoje klasične žaljivke kot npr. bedak, idiot, debil itd. s katerimi običajno ne skopariš. Prešaltal si torej na drug način, ok, sem se že ustrašil da si pokuril svojo dnevno zalogo pa je to to :zmaga:

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.513
4.622
113
Ne, ne, v mislih sem imel tvoje klasične žaljivke kot npr. bedak, idiot, debil itd. s katerimi običajno ne skopariš. Prešaltal si torej na drug način, ok, sem se že ustrašil da si pokuril svojo dnevno zalogo pa je to to :zmaga:
Da, način, ki ga pač žal ne razumeš, ampak te ne ustavi, da ne bi napisal še en prazen stavek kaj. Pa ne pozabi hehe ikonice dodat.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... somebody needs ...

Achtung ! - NovaTV™ :evil: gotofi smo ...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Ja, te mini ukrepe lahko izvaja vsak brez težav - če hoče oz. se tako odloči - ampak je prevelik % naroda mislil, da jim ne koristijo in je posledično prišlo do situacije, kjer se je celoten narod posiljevalo z bolj strogimi (smislenimi pa tudi nesmiselnimi) ukrepi.

Pomeni opravicujes tak diktaturen odnos, ker se gre kao za zdravje? Kaj se je zgodilo z vsak je za sebe odgovoren in za to kar pocne. Ali kako smo lahko dali skozi vec kot 60 let taksnih in drugacnih katastrof/situacij, zdaj pa kar naenkrat potrebujemo policijsko uro? Ker bi pac par pijanckov pilo pri sosedu? Cmon no :)

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Sem že 100X napisal, da ne podpiram nobenih omejitev. Samo ne zavajaj in ne laži, folk v Sloveniji vsaj polovico ne upošteva ukrepe. Poglej kaj je bilo v torek na Ptuju, poglej naše politike, sedaj je AB v parlamentu brez maske. Starši kateri vozijo froce v šole brez mask v šolah, nekateri učitelji brez mask... tega imaš kolikor hočeš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.840
6.945
113
Oh cmon, to na Ptuju je bilo pohvalno. Svezi luft, lepo vreme, deuzenje otrok in odraslih

pa kam smo prisli??

pohvala policiji da je takrat “pogledala vstran”.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Sem že 100X napisal, da ne podpiram nobenih omejitev. Samo ne zavajaj in ne laži, folk v Sloveniji vsaj polovico ne upošteva ukrepe. Poglej kaj je bilo v torek na Ptuju, poglej naše politike, sedaj je AB v parlamentu brez maske. Starši kateri vozijo froce v šole brez mask v šolah, nekateri učitelji brez mask... tega imaš kolikor hočeš.
Rezultati pa odlični v primerjavi s takrat ko smo se skrivali med 4 stenami z glavo v pesku, med tem so se pa ljudje kužili v dsojih in bolnicah in množično umirali.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.513
4.622
113
Pomeni opravicujes tak diktaturen odnos, ker se gre kao za zdravje? Kaj se je zgodilo z vsak je za sebe odgovoren in za to kar pocne. Ali kako smo lahko dali skozi vec kot 60 let taksnih in drugacnih katastrof/situacij, zdaj pa kar naenkrat potrebujemo policijsko uro? Ker bi pac par pijanckov pilo pri sosedu? Cmon no :)
Vlada se obnaša točno tako, kot želi, da se ljudstvo ne bi obnašalo. Zmedeno, birokratsko, neživljenjsko, neučinkovito in nekompetentno. Pri tem pa se ne drži svojih pravil in v ozadju skrbi za masten zaslužek svojih. In uporablja vzvišeno in sovražno držo do kritikov.

Vsak šef ve, da tako vladanje na dolgi rok ne gre. Fora pa je, da v politiki vladanja na dolgi rok vsaj pri nas ni.

Ljudem so servirali par dobrih ukrepov v sveženj katastrofalno slabih in nemogočih, jih odrezali od kruha in zraven grozili kaj bo, če ne ubogajo. Rezultat je pa tu. In zanj ni odgovorna raja. Ne moreš menjat cele ekipe, ampak se menja trener/šef in upaš, da ekipo zna motivirati nazaj.

Nazadnje urejeno: