Ajd, pa napisi, kaj sem napisal takega, da sem ga mimo usekal?
A ti to resno?
Ajd, pa napisi, kaj sem napisal takega, da sem ga mimo usekal?
Torej odgovorov nimaš, znaš samo ponavljat en stavek in se hahljat. Globoko.Daj še kaj v svojem normalnem slogu spiši no, da pokažeš kako ti kulturno razlagaš zadeve. Morda mi bo pa potem jasno, če mi zaenkrat še ni
Pri 110 milijonih uradno potrjenih in več kot milijardo in pol projekcijsko potrjenih okužbah v svetovnem merilu, bedaki še vedno mislite, da je dovolj cunja na faci, kihanje v rokav, polivanje z razkužilom in 2m razdalja pa bo rešeno?
Torej odgovorov nimaš, znaš samo ponavljat en stavek in se hahljat. Globoko.
Ponavljanje se ti zdi nesmiselno, čeprav konstanto ponavljaš cunjica mantro. Verjetno je to vse, kar si zmoreš zapomnit in vidim, da kar boli.Aja zdaj sem pa brez odgovorov, lol.
Odgovori so bili že napisani in to ne enkrat, ponavljanje v nedogled zgolj zaradi talentov tvojega kova pa pač ni smiselno. Morda je bilo pa premalo v tvojem primitivnem slogu spisano pa ti zato ne kapne, kdo bi vedel...
Najprej se strezni, da boš sploh znal napisat en stavek, ki bo imel smisel.Janezek bo treba še kak strokovni članek prebrat pa kakega strokovnjaka poslušat, ne pa FB ja na skretu brat in doktorirat. Predlagam da ga napišeš za New England in Lancet, sigurno bodo vsi strokovnjaki po svetu veseli tvojih zaključkov.
Ponavljanje se ti zdi nesmiselno, čeprav konstanto ponavljaš cunjica mantro. Verjetno je to vse, kar si zmoreš zapomnit in vidim, da kar boli.
So bile, samo jih nisi razumel. Pričakovano.Točno tako in nič drugače. Pa pozabil si klasično v svojem slogu dodat še ene par žaljivk. Slabša se ti janez, slabša.
Najprej se strezni, da boš sploh znal napisat en stavek, ki bo imel smisel.
Da, način, ki ga pač žal ne razumeš, ampak te ne ustavi, da ne bi napisal še en prazen stavek kaj. Pa ne pozabi hehe ikonice dodat.Ne, ne, v mislih sem imel tvoje klasične žaljivke kot npr. bedak, idiot, debil itd. s katerimi običajno ne skopariš. Prešaltal si torej na drug način, ok, sem se že ustrašil da si pokuril svojo dnevno zalogo pa je to to
Ostali so odnehali z vami, ti pišeš nebuloze, Matejko se pa hihita s cunjico na glavi. Lep par sta.Mogoče je problem le v tebi, ker ostali jih vsi razumejo.
Logar, Travnikova, Simoniti, Koritnikar, Vizjak.... So vsi zatrdili, da so se držali vseh ukrepov nijz in vseh vladnih odlokov, pa so se kljub temu okužili. Le kako to? zna kdo obrazložit?
Tam kjer so se jih dejansko držali, so imeli padec.
Jasno kranjskim darjanom je to pretežko, zato smo tam, kjer smo
Ja, te mini ukrepe lahko izvaja vsak brez težav - če hoče oz. se tako odloči - ampak je prevelik % naroda mislil, da jim ne koristijo in je posledično prišlo do situacije, kjer se je celoten narod posiljevalo z bolj strogimi (smislenimi pa tudi nesmiselnimi) ukrepi.
Rezultati pa odlični v primerjavi s takrat ko smo se skrivali med 4 stenami z glavo v pesku, med tem so se pa ljudje kužili v dsojih in bolnicah in množično umirali.Sem že 100X napisal, da ne podpiram nobenih omejitev. Samo ne zavajaj in ne laži, folk v Sloveniji vsaj polovico ne upošteva ukrepe. Poglej kaj je bilo v torek na Ptuju, poglej naše politike, sedaj je AB v parlamentu brez maske. Starši kateri vozijo froce v šole brez mask v šolah, nekateri učitelji brez mask... tega imaš kolikor hočeš.
Vlada se obnaša točno tako, kot želi, da se ljudstvo ne bi obnašalo. Zmedeno, birokratsko, neživljenjsko, neučinkovito in nekompetentno. Pri tem pa se ne drži svojih pravil in v ozadju skrbi za masten zaslužek svojih. In uporablja vzvišeno in sovražno držo do kritikov.Pomeni opravicujes tak diktaturen odnos, ker se gre kao za zdravje? Kaj se je zgodilo z vsak je za sebe odgovoren in za to kar pocne. Ali kako smo lahko dali skozi vec kot 60 let taksnih in drugacnih katastrof/situacij, zdaj pa kar naenkrat potrebujemo policijsko uro? Ker bi pac par pijanckov pilo pri sosedu? Cmon no