Kateri del prvi ali drugi.Ni bilo ravno tako kot misliš oz. si napisal...
Kateri del prvi ali drugi.Ni bilo ravno tako kot misliš oz. si napisal...
Kako je "potekalo" cepljenje v DSO Ajdovščina...Kateri del prvi ali drugi.
Ja lohk sam delaš, ne da greš kamor hočeš.Itak. To je po sedanjih zakonih Slovenije.
Nehi se sprenevedat. Si to izjavil v točno takem kontekstu, da se je dalo prav lepo razumet. "Zaposleni gremo lahko kamor hočemo, levosučni lenuhi morte bit pa doma." Vprašanje, ki je sledilo si lepo zignoriral. Tako da lepo nehaj. Nimam spomina človeške ribice, kot si predstavljate SDS trolčki.To je spet tvoje bluzenje in sprenevedajne. Če delaš boš tam šel kjer delaš.
Je napisano ČE DELAŠ ampak si več kot očitno NEPISMEN.
Zanimivo. Kok časa imajo zaprte šole? Kok otrok je ta hip v šoli?....Zanimivo da ni samo v Sloveniji.
STA: V Avstriji zaprtje javnega življenja v veljavi vsaj do 7. februarja
Avstrijska vlada se je odločila za podaljšanje zaprtja javnega življenja, katerega namen je zajeziti širjenje novega koronavirusa, do 7. februarja. Do takrat ostajajo zaprte trgovine, storitve in muzeji.www.sta.si
Zanimivo. Kok časa imajo zaprte šole? Kok otrok je ta hip v šoli?....
No pol pa sedanjost preveri.Bistvo je sedanjost.
No kdaj so se okužili nisem napisal, napisal sem samo da niso cepili brez testiranja, vsaj kolikor je meni znano. Kakšno je bilo pa testiranje pa.
Ampak vse kar napišem je lahko "rekla-kazala" tako da ne bom v detalje. Sem pa govoril z osebo par dni nazaj, katera ima verjetno kar pravilne "podatke", tudi kako je prišlo do okužbe...
Tranzicijska levica....Jodlarji so mel pa žurko
Ojoj a tam tudi.Tranzicijska levica....
To je noro kar delajo mediji