Take objave me spominjajo na noja, ki tišči glavo v pesek.
No, danes sem bil "primoran" iti v nakup igrač za božičke ipd in sva odpujsala z ženo na Rudnik.
Mercator, Leclerc, Mueller, pa to je 50% samih starejših, zaradi katerih smo konec koncev zaprti in se držimo ukrepov... Pa dobr, kaj res se morajo ob sobotah gužvat po centrih? Kaj nimajo časa med tednom, ko je 500% manj ljudi in gužve???? Zakaj nas je**** v glavo, če se tisti, zaradi katerih nas j***** ne držijo ničesar???
Da ne omenim, da so velika večina z maskami pod nosom ali na bradi...
Pa to govorim že od spomladanskega zaprtja. Ni važn dan al datum v mesecu, ko grem v trgovino not sami penziči. Spomladi je blo kr fino, da so imeli svojo uro.
jaz ne vem kaj tu ne razumete, tud za to je kriva vlada, ker pač reče da čimmanj hodit, valda je treba delat čist kontra, iz inata, po vsako žemljico posebej it če se da.
Tole je pa res zanimivo. Kot da bi se tam nahajalo večji procent ljudi z določeno mentaliteto. Ampak hey, verjetno gre zgolj za naključje in napačna dojemanja, saj ukrepe pač vsi upoštevajo oz. izvajajo.
tudi pri nas na vasi je zanimivo ta trenutek, kljub prepovedi se ljudje zbirajo, čakajo Miklavža in parkeljne,cca 100 komadov, polovica jih je brez mask, distanca, kaj je že to? Se mi zdi, da se tudi na vasi nahajajo ljudje z določeno mentaliteto ,ampak hey verjetno gre zgolj za naključje in napačno dojemanje, saj kleni Slovenci ukrepe dosledno izvajajo in upoštevajo![]()
Pa Če sMo žE 6 teDNov v KARanTeni pa Ni UčInKa!!!!!!?!?!?!!?!??
Žlahta iz enega štajerskega kraja poroča tudi o kolinah, iz katerih so se tu gor norca delali. Korone imajo pa toliko, da jo kar izvažajo.tudi pri nas na vasi je zanimivo ta trenutek, kljub prepovedi se ljudje zbirajo, čakajo Miklavža in parkeljne,cca 100 komadov, polovica jih je brez mask, distanca, kaj je že to? Se mi zdi, da se tudi na vasi nahajajo ljudje z določeno mentaliteto ,ampak hey verjetno gre zgolj za naključje in napačno dojemanje, saj kleni Slovenci ukrepe dosledno izvajajo in upoštevajo![]()
tudi pri nas na vasi je zanimivo ta trenutek, kljub prepovedi se ljudje zbirajo, čakajo Miklavža in parkeljne,cca 100 komadov, polovica jih je brez mask, distanca, kaj je že to? Se mi zdi, da se tudi na vasi nahajajo ljudje z določeno mentaliteto ,ampak hey verjetno gre zgolj za naključje in napačno dojemanje, saj kleni Slovenci ukrepe dosledno izvajajo in upoštevajo![]()
Point - dejstvo je, da ljudje še vedno ne upoštevajo in ne izvajajo ukrepov dosledno. Ampak ne, kriva je zgolj in samo vlada ter njeni (ne)ukrepi. Baje.
Seveda, da se tudi med klenimi Slovenci najdejo talenti, ki se jim j3be za ukrepe. Nikjer nisem zapisal, da je pri enih vse OK, pri drugih pa vse narobe oz. da se vsi pravilno/napačno vedejo. Temu seveda ni tako in tega se zaveda vsak, ki je zmožen realnega dojemanja.
Če smo že pri balkancih. Da se v Sloveniji tako širi virus in da jih predvsem umira precej več kot drugod, je kriv predvsem balkanizem v zdravstvu. Tudi balkanski dohtarji s ponarejenimi šolami.ni kriva vlada, kriva je kultura naroda, in tukaj se vsa stvar zaključi, pač balkanci, pa naj se gre tukaj za ćefurje, ki se zvečer družijo na igriščih in pijejo ali klenega domorodca, ki martinuje ali čaka miklavža sredi vasi
Če smo že pri balkancih. Da se v Sloveniji tako širi virus in da jih predvsem umira precej več kot drugod, je kriv predvsem balkanizem v zdravstvu. Tudi balkanski dohtarji s ponarejenimi šolami.