Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ah ne. Ni copy-paste.
Dejansko v OPB-ju dobivajo zadolžitve. Samo wtf? OPB = oddelek podaljšanega bivanja. Za otroke ki po pouku ostajajo v šoli - do prihoda staršev ali šolskega busa ki jih odpelje domov.
OPB na daljavo? :nigladek:

• Haha
Reactions: ncnifrej

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.982
6.870
113
pri taščici
A wifija nimaš?
Sicer pa - naj bi se dalo z DroidCam:
Jaz imam rešeno, imamo pa težave z nekaterimi ki imajo PC, nimajo pa spletne kamere. Vseeno je bolje spremljati razlago na monitorju kot na GSM.
Hvala za Link, posredujem dalje.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ja skype, an'.
Pa Viber, ki ga btw naj ne bi uporabljali mlajši od 13 let. Pa še učitelji ga forsirajo, čeprav ne vem zakaj. Meni se zdi krneki.
Ja, žal ni poenotenega sstema, tudi v okviru ene šole ne.
Tamali dve sta registrirani na toliko koncih da ne sledim več.
Še vedno pa ne štekam OPBja na daljavo, ali pa tega: danes imajo športnni dan na daljavo. Samotestiranje. Samo naj še kdo reče da bo za oceno. :eek:
Pol bojo pa jokal, da je fuuuul snovi, pa premalo cajta.
Če ni bilo v letošnjem šolskem že 10 delovnih dni brez pouka (naravoslovni, kulturni, športni dnevi)....

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.048
861
113
ehm.. a Arnes nima kakšne take zadeve?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.920
9.487
113
Ne govor. Tehniški dan na daljavo, pa sej se zajebavajo. Kakšen jeben tehniški dan? Tko k sm že reku, majo s temi blesarijami za en mesec lufta po tamalem, junija še nikol noben ni nič delal. Pa ena učiteljica uporablja lepo Google drive, pa gor meče, sam stisneš naloži in je. Ene pa še maila ne znajo uporabljat, kako bodo te na daljavo ocenjevale.

Da ne govorim o butastih nalogah za nepomembne predmete, kot je likovni recimo. Za eno šolsko uro na teden je nametala tok nalog, da me ma, da bi jo poklical in vprašal, če je zdrava. Sicer se moj 14 letni mulc znajde in je poslal sliko z njenim naslovom "Pogled z okna moje sobe" lepo pogled skozi strešno okno, si lahko predstavlajš, kako zgleda ta slika :valjamse: . Sem mu rekel, da nej si samo ne privošči, da česa ne naredi, ker edin tko ga lohk zabatira, pogled v modro nebo z enostavno lastovko v sredini je pa komot abstraktna umetnost.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Car

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Evo, preveril. Sem se bp prijavil noter z accountom od hlerke. Imajo vse pripravljeno in kot kaže deluje. Samo ne uporabljajo.

1586257022072.png

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.920
9.487
113
Če hočjo tole spelat, bo treba postavit prioritete, kar učenje žongliranja, slikanje pogledov skozi okno in petje pesmi pač ni.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi